Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Човић: „Ради се на још неколико појачања“

Први човек КК Црвена звезда мтс Небојша Човић гостовао је данас на ТВ Прва где се између осталог осврнуо и на актуелна дешавања када је прелазни рок у питању. Наш кошаркашки колектив у досадашњем току прелазног рока углавном се оријентисао на довођење домаћих играча и играча из региона, а председник нашег кошаркашког колектива потврдио је да клуб ради на даљем јачању играчког кадра:

– „Ради се на још неколико појачања, искрено да вам кажем. Са нашим концептом у овој сезони „купујмо домаће“. Оријентацијом ка домаћим играчима. Иза нас је тешка и напорна сезона, али успешна, са три трофеја. Велики је проблем и оптерећење у виду финансија. Пред нама су и избори у кошаркашком клубу. Биће почетком септембра. Дошао је Калинић, дошли су момци. Склапа се пристојна екипа која ће бити спремна да издржи велика искушења. И у Евролиги и у АБА лиги. Видите да наша конкуренција не мирује. Међутим, не плаши нас то. Нека свако ради свој посао“, истакао је Небојша Човић.

Као по обичају, после доласка Николе Калинића кренуле су приче о висини уговора. Цифра која се потенцирала је 1.200.000 евра по сезони.

– „Да нагласим, цифре које се помињу око Калинића су авиони и камиони. Ја их читам тако што неко кроз њих покушава да направи алиби за неке друге цифре које испадају из авиона. Није ни близу онога што причају, да је одбио неку понуду од 2.000.000 годишње. Ми смо далеко од тога.“

Звезда сада чека Стефана Јовића, још једног повратника у црвено-бели табор.

– „Видећемо. Живот ме је научио да ништа није готово, док није готово“, закључио је Човић.

Повезане вести

2 comments

mmm јул 20, 2021 at 08:29

Bice ponvo: Uzalud veliki novci za Grobare. Bravo za Nebojsu.

Reply
Србин са Космета јул 18, 2021 at 20:26

Краљу наш!
Калемегдан у јуну 2022.!

Reply

Leave a Comment