Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Дегенек напушта Звезду

Јасно је ко дан да за једног од јунака бројних успеха у дресу Црвене звезде нема места у ростеру за нову сезону. Већ две утакмице (Штурм и Војводина) Милош Дегенек није био чак ни у протоколу, што је апсурдно. Нешто не штима.

Очигледно је Дегенек отписан од стране клуба и тренера Дејана Станковића. Да ли и без образложења… Изгледа да су се под тепих гурале размирице које трају неколико месеци. Играчки гледано, Поред Александра Драговића, његов квалитет је изнад квалитета осталих конкурената за позицију штопера.

Све је кулминирало одбијањем дефанзивца да се пресели у Сингапур. То му је, изгледа, “замерено”, а заборављени су Милошеви голови Салцбургу и Јанг бојсу за историјске пласмане у Лигу шампиона. И не само то, заборављени су и трофеји којима је Дегенк дао значајан печат

Како сазнаје „MaxBet sport“ штопер чека конкретну понуду из Европе, а већ постоје интересовања из Белгије и Турске. Ако се сложе коцкице тразиће аутоматски растанак и одлазак из Љутице Богдана, где се пре две године вратио из Ал Хилала . Уговор са шампионом Србије је валидан до јуна 2023. године, али сви потези који се сада повлаче су доказ да је компромис далеко, много даље него као код Милана Павкова и Гелора Канге, који су поново део тима.

Дегенек напушта Звезду. Питање је само где ће да настави каријеру.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-degenek-napusta-zvezdu-295380/?fbclid=IwAR1nojv7Qu5cMJDd_dP5f2mSJcwS4wPvbBF9hYbWhySjmZzC6CopE7Oxg5c

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns јул 18, 2021 at 16:11

Još jedna greška kluba prema prepoštenom i dobrom dečku.Dečko nas je čupao iz govana i protiv Jang Bojsa i Salcburga,dečko otišao mimo volje da bi klub zaradio u kinu a sad nevalja.Bolji i od Babića i od Pankova ali su tu neke druge struje isplivale koje nisu fudbalske i zato je sad na ledu.Svako dobro Miloše…Delije te vole.

Reply

Leave a Comment