Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Омладинци и кадети отпутовали на припреме

Две најстарије јуниорске селекције нашег клуба отпутовале су на припреме у Врњачку Бању у којој ће боравити до 29. јула и у склопу тога одиграти неколико пријатељских мечева, како би се што боље припремили за наредну сезону.

Није било већих промена у односу на прозивку, па су екипе Марка Неђића и Слађана Николића у пуном саставу отпутовале на припреме. Омладинци су већ стигли да одиграју утакмицу, па су головима Александра Кахвића и Марка Ћурића савладали јуниорски тим крагујевачког Радничког.

Стефан Лековић је неко од кога се очекује да буде камен темељац у одбрани наших омладинаца који вредно раде на припремама у Врњачкој Бањи.

За сада све пролази у најбољем реду. Одиграли смо једну утакмицу у Београду и Врњачкој Бањи. Међутим, резултат је у другом плану. Уигравамо се, ово је практично нова екипа у односу на прошлу годину, много фудбалера рођених 2004. године, где сам практично ја један од искуснијих и свестан сам да ми је улога и тог типа – да покушам што лакше да уведем момке у тим – закључио је Лековић.

Нашу кадетску селекцију такође очекују изазови, а биће Алексеј Вукичевић и наредне сезоне централна фигура наше дефанзивне линије.

Јуче смо тек стигли, тако да нас наредних дана очекују утакмице, мада смо већ кренули са јачим тренинзима. Одиграли смо један меч у Београду и победили Оле 8:0, а сада нас чекају озбиљнији изазови. У сезону улазимо са новим тренером, али истим амбицијама. Желимо да будемо шампиони и да исправимо оно што прошле сезоне нисмо учинили, јер смо били добрано млађи од остатка лиге. Сада је другачија ситуација – подвлачи Вукичевић.

The post Омладинци и кадети отпутовали на припреме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment