Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Рума срдачно поздравила Звездин караван

Црвена звезда је у сарадњи са компанијом „Моцарт“ данас наставила свој велики караван, а данашњи град који смо посетили била је Рума.

Овај град је познат по огромном броју навијача црвено-белих, а то су грађани Руме доказали и овога пута. На Градском тргу постављена је фан зона у којој су били изложени пехари првенства и националног купа. Посетиоце је највише одушевио трофеј Купа европских шампиона који је наш тим освојио 1991.године и са којим су се људи масовно фотографисали.

Становници овог сремског града су непрекидно пристизали у фан зону, а многи од њих су носили мајицу са натписом „Рума навија за Звезду“. Наши симпатизери су искористили прилику да се учлане у клуб и обнове чланске карте. Дошло је мноштво породица са децом који су исказали радост са доласком Црвене звезде у Руму. То је још један податак који говори колико се наш клуб воли у овом месту.

Рођени Румљанин који је са успехом носио дрес црвено-белих је Драган Шарац, који је у сезони 2003/04 освојио дуплу круну са клубом са „Маракане“.

Црвена звезда већ сутра наставља свој караван, а следећа дестинација је Сремска Митровица.

The post Рума срдачно поздравила Звездин караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment