Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Фалко на мети Турака

Фудбалери Црвене звезде вечерас су тешком муком стигли до првог овосезонског тријумфа у сусрету против лучанске Младости на стадиону „Рајко Митић“ и сигурно оставили комплетну звездашку јавност у размишљању да ли актуелни састав може да обезбеди неопходни тријумф у реванш сусрету 2. кола квалификација за УЕФА Лигу шампиона против казахстанског Каирата у среду 28. јула.

Током сусрета са екипом из Лучана мрежу гостију затресао је и Филипо Фалко, али је погодак након вишеминутног већања VAR собе ипак поништен због офсајд позиције у којој се нашао Александар Катаи. Управо је Звездин овосезонски једини Италијан и главна тема ове приче. Наиме, поједини медији у Турској данас су пренели информацију да би до краја летњег прелазног рока Фалко могао да напусти наш највећи стадион и каријеру настави у екипи Алтаја из Измира.

Филипо Фалко је рођен у Таранту 11. фебруара 1992. године. Наступао је за велики број италијанских клубова, а у редове нашег клуба стигао је јануара месеца ове године из екипе Лећеа. До сада је у црвено-белом дресу забележио 13 наступа и био стрелац четири поготка. Остаје нам да видимо има ли уопште било какве истине о интересовању турског клуба када је у питању наш фудбалер.

Повезане вести

4 comments

Delije Sever Ns јул 25, 2021 at 16:23

Bravo Loki sve si lepo napisao vidi se da pratiš klub i sve ostalo.Zato sam ja i napisao da ide što pre od njega nema nikad igrača!Još jedan menadžeski dil i loša procena kluba za Falka!Nažalost ali je to realnost!Samo mi nikad neće biti jasno od 2017god toliko plaćenih igrača milionskih sa platama milonskim a oni odu pre i nego što su oznojali dres!Pa šta vam to znači!Jedan tim da sastavimo možemo a odgovarati niko neće!Jbga kad ih oteramo oni će otići sa punim računima a ti Zvezdo grcaj u dugovima i problemima!Gde je sad taj Lukić nema ga ni na mapi!Stojković do juče nije smeo na Zvezdin stadion dok nije postao selektor,jel su ga izbacili iz Zvezdinog lokala,šta je bilo sa kućom u Nišu i mnogo toga još…

Reply
Loki јул 25, 2021 at 11:16

Koji su to listovi u Turskoj objavili?? Dajte nazive tih listova, ili još bolje sliku te “vesti” u turskim novinama!! Ili je to spin iz kancelarije dr. prof. šta li Terzića da se otarasi hronično povređenog igrača koji vec dve godine ima užasan problem sa leđima i koji ne može jači trening da odradi do kraja! A krvnički nam šamara polupraznu kasu.. Falko je bio odličan igrač, sa sjajnim tehničkim predispozicijama(osim desne noge). Ali Falko je bivši igrač, na žalost. Uvaljen nam je povređeni igrač koji je nekada bio vrhunski talenat. Ali “bio” i “nekada”. Nije Deki toliko lud(a jeste pomalo lud) da neće stavljati u tim igrača koga je on LIČNO doveo. Falko je neupotrebljiv igrač za ozbiljan fudbal i nemojmo se više zanajavati sa njim. On i juce protiv Lučana nakon svakog duela završavao na zemlji, nije se vraćao pozadi i Mladost bam pravila probleme po levoj strani, gde je onaj mučenik Eraković sam plivao u prazno. Mozda Falka treba spremiti za neke kljucne utakmice za poslednjih 15 minuta, da izvede neki “slobodnjak”( to sjajno radi) i to je to(penale promašuje, šutirao dva kod nas, oba mu golman odbranio, juče kornere izvodi – neke balone šalje gde lopta dugo putuje, gde je čak i Dekija iznervirao, oa je ovaj naložio Kangi da izvodi kornere s desne strane… ). I na kraju: da li će Deki preuzeti odgovornost za dovođenje povređenog igrača i onog Indijanca Bakuprase?

Reply
Delije Sever Ns јул 25, 2021 at 00:09

Odma ga pustiti da ga više negledamo,ali odma.

Reply
Nenad јул 25, 2021 at 07:40

Grobaru, ajde pali sa zvezdinog portala. Vidi se, da se svojski trudite da sto negativnije uticete na javnost, zamenom teza i sirenjem nezadovojstva, kada je zvezda u pitanju.

Reply

Leave a Comment