Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Иванић: „Хвала Делијама, ова екипа заслужује подршку“

Црвена звезда је победила Младост са 1:0 на стадиону „Рајко Митић“ у оквиру другог кола Суперлиге Србије и на тај начин забележила прву победу ове сезоне у домаћем шампионату. Утиске после јучерашње утакмице изнео је стрелац јединог поготка за наш тим Мирко Иванић.

Екипа је заслужила подршку због свега што смо урадили у последњих неколико сезона, а и сада показујемо квалитет. Захвалио бих се навијачима који су у великом броју дошли против Младости из Лучана, много нам значи када чујемо њихову песму и подршку са трибина, заиста нам даје „ветар у леђа“. Подршка нам је сад потребнија него икад. Из утакмице у утакмицу подижемо форму и тражимо континуитет, а непрестано радимо на тактици, разним детаљима у игри и верујем да ћемо ускоро постизати резултате као из прошле сезоне, али и даље доминирамо – рекао је офанзивни везни фудбалер.

Говорио је прошлогодишњи најбољи стрелац црвено-белих о доброј атмосфери која је присутна међу фудбалерима, као и о ономе што очекује Црвену звезду у будућности.

Оптимизам је присутан код свих саиграча, као и сјајна атмосфера која нас краси годинама у назад. Када је тако знамо да неће бити проблема у изазовима који нас очекују наредних месеци. Наравно да ће сви навијачи нашег највећег клуба моћи тек да уживају у утакмицама и головима, а ми као играчи Звезде знамо да су они увек уз нас, чак и када резултати нису онакви какве прижељкујемо – закључио је Иванић.

The post Иванић: Хвала Делијама, ова екипа заслужује подршку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns јул 25, 2021 at 17:07

Brate samo se vi saberite i ginite za klub a neboj se ti za Delije,mi smo tu pa tu uvek bili i ostali.

Reply

Leave a Comment