Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Ђенова жели Жељка Гаврића

Три стратна меча без наступа. Изгледа да овакав статус “тера” Жељка Гаврића да размисли да до краја прелазног рока напусти Црвену звезду.

Млади репрезентативац Србије је већ дуже време под лупом клубова из Италије који желе да доведу таленте. Како сазнаје „MaxBet sporrt“, поново је интересовање за Жељка Гаврића показала Ђенова. Њихов план је да покушају за мање новца да купе крилног нападача и да кроз рад у “граду морнара” буде спреман за главну сцену.

Ипак, бонус играч је потребан и црвено-белима, а прошле сезоне млади крилни нападач је постигао осам голова и имао је четири асистенције. Против Лучана није га било ни у протоколу.

Минуте на отварању сезоне немају Његош Петровић и Вељко Николић. Као и Гаврић и овај тандем “талената” је на продају, а званичне понуде су на чекању. Времена има, пошто је прелазни рок продужен до 17. септембра.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-djenova-zove-zvezdu-zbog-napadaca-296990/?fbclid=IwAR3JxBRWmrPRjw22w5N1fTZ1rHNV_F38lYE-anNH7opb9V1veHFtXdq-0_I

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns јул 25, 2021 at 17:05

Da su bili normalni da ga istrpe i izforsiraju sad bi ga prodali za 4,5 miliona e!Ja tvrdim da dečko ima znanje,zna da igra,zna gol da da,da tribla i za krilo što je najbitnije je brz ono što Zvezdi hvali po krilima.Nemože se stvoriti igrač tako što jednu tekmu odigra,pa onda tri presedi na klupi,pa uđe naredne 4 po 5 min i onda opet 10 tekmu dobije šansu.E junaci vi što vodite Zvezdu tako se to neradi.Sad ga dajte za džabe,a ko zna možda je to i nečiji dogovor vredi,pokaže se,otisao iz Zvezde za džabe a onda za 2,3 godine kad se proda taj neko podeli lovu sa tim klubom a Zvezda u minus ode.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 25, 2021 at 22:08

brate ja cu da ti dam 10.000€ ako on zaigra negde u nekom malo boljem klubu..zapamti da on,nikolić,petrovic,erakovic..NIKADA ALI NIKADA NEĆE IGRATI NIGDE OSIM ZVEZDE..za svakog ti nudim opkladu 10.000 a ti meni 10€..jel vazi..sad gledam glodare protiv voše kako lepo igraju i nema šanse da će bod da izgube u prvenstvu a mali Jović je posle mesed dana pokazao da je za ove naše sto su godinama u zvezdi velemajstor,,jbg lako se vidi kvalitet posle jedne tekme a ne posle 3g..mali nas stanić za 3 min pokazao sto ova cetvorica za 3 g nisu zajedno

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 25, 2021 at 22:09

brate ja cu da ti dam 10.000€ ako on zaigra negde u nekom malo boljem klubu..zapamti da on,veljko,njega,čupavi..NIKADA ALI NIKADA NEĆE IGRATI NIGDE OSIM ZVEZDE..za svakog ti nudim opkladu 10.000 a ti meni 10€..jel vazi..sad gledam glodare protiv voše kako lepo igraju i nema šanse da će bod da izgube u prvenstvu a mali Jović je posle mesed dana pokazao da je za ove naše sto su godinama u zvezdi velemajstor,,jbg lako se vidi kvalitet posle jedne tekme a ne posle 3g..mali nas stanić za 3 min pokazao sto ova cetvorica za 3 g nisu zajedno

Reply

Leave a Comment