Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ако „падне“ Шериф, следе Салцбург, Динамо, Олимпијакос,…

Двомеч против Каирата из Алматија је већ архивиран. Црвено-беле током предстојећег викенда очекује суперлигашки дуел са екипом суботичког Спартака, а већ у уторак 3. августа са почетком од 20:30 часова пулени тренера Дејана Станковића дочекаће молдавског шампиона екипу Шерифа из Тираспоља у оквиру 3. кола квалификација за УЕФА Лигу шампиона.

Већ сада је јасно да су наши фудбалери тријумфом у двомечу са Казахстанцима обезбедили нову европску јесен пошто су сигурни учесници групне фазе новоформираног такмичења УЕФА Лиге конференција, али свакако тежње су много веће, а циљ је ново учешће у групној фази елитног европског фудбалског такмичења. Тим поводом, већ у понедељак 2. августа Црвена звезда ће сазнати име потенцијалног ривала у плеј-оф фази Лиге шампиона. Са почетком од 12 часова у Ниону ће бити обављен жреб за последњу квалификациону рунду, а наш клуб се неће наћи у групи повлашћених тимова и сасвим је јасно да нас уколико Звезда елиминише екипу Шерифа у другој половини месеца августа очекују нови фудбалски спектакли.

У групи повлашћених екипа пред жреб плеј-офа, а међу којима ће наша екипа добити будућег противника налазе се добро познати шампион Аустрије екипа Салцбурга, као и победници дуела 3. квалификационог кола у којима се састају загребачки Динамо и Легија из Варшаве, затим мађарски Ференцварош и Славија из Прага, као и Олимпијакос и Лудогоретс из Разграда.

– Жреб плеј-офа УЕФА Лиге шампиона:
повлашћени клубови:
Салцбург (Аустрија)
Динамо Загреб (Хрватска) – Легија Варшава (Пољска)
Олимпијакос Пиреј (Грчка) – Лудогоретс Разград (Бугарска)
Ференцварош Будимпешта (Мађарска) – Славија Праг (Чешка Република)
неповлашћени клубови:
Клуж (Румунија) – Јанг Бојс Берн (Швајцарска)
Црвена звезда (Србија) – Шериф Тираспољ (Молдавија)
Малме (Шведска) – Ренџерс Глазгов (Шкотска)
Брондби (Данска)

У сваком случају прво морамо сви бити усмерени на наредног ривала, а када дође време за плеј-оф елитног такмичења бавићемо се проблематиком ове рунде.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC јул 29, 2021 at 10:16

NIKO OVDE NIJE NEPOBEDIV,ZA VIKEND SAM GLEDAO SLAVIJU PRAG NISTA SPECIJALNO,DINAMO ZA NIJANSU JACI,JA U DINAMU NEVIDIM KO MOZE DA ZAUSTAVI IVANICA,KATAIJA I FALKA,IMALU DVA STRANCA POZADI NISTA SPECIJALNO,NAPRED SU JAKI DOSTA,SALCBURG NEPOZNAJEM,OLIMPIJAKOS JUCE SA 5 POZADI ALI SU NAJACI OD SVIH OVIH TIMOVA,SA SVIMA MOZEMO AKO BUDEMO IGRALI KAKO UMEMO

Reply

Leave a Comment