Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Овидиу Хацеган дели правду на сусрету Звезда-Шериф

Фудблере Црвене звезде у суботу 31. јула очекује дуел 3. кола Супер лиге Србије. Пулени тренера Дејана Станковића гостоваће на Градском стадиону у Суботици екипи Спартака Ждрепчеве крви, али и поред тога мисли свих навијача црвено-белих усмерене су на уторак 3. август. Тог дана са почетком од 20:30 часова црвено-бели ће на стадиону „Рајко Митић“ дочкати молдавског шампиона екипу Шерифа из Тираспоља у првој утакмици 3. кола квалификација за УЕФА Лигу шампиона.

УЕФА је данас одредила и главног судију предстојећег меча, а фудбалере српског и молдавског шампиона на центар извешће румунски судија Овидиу Хацеган. Њему ће помагати сународници Раду Гингулеак и Себастијан Џорџ. Четврти судија биће Андреј Чивулете.

Хацеган је рођен 14. јула 1980. године у Араду. ФИФА судија је од 2008. године. До сада није делио правду на утакмицама нашег тима, али је 2018. године био делилац правде на утакмици УЕФА Лиге Европе између Бешикташа и Партизана коју је турска екипа решила у своју корист резултатом 3:0. Такое је сада већ давне 2011. године судио пријатељски сусрет између националних селекција Русије и Србије коју су Руси решили у своју корист резултатом 1:0.

Повезане вести

Leave a Comment