Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Деца на трибинама и против Шерифа

Црвена звезда ће се састати са молдавским Шерифом у оквиру трећег кола квалификација за најелитније европско такмичење на стадиону „Рајко Митић“, а наш клуб је омогућио свим малишанима да поново бодре свој вољени клуб у борби за Лигу шампиона.

Наш трофејни клуб позива све дечаке и девојчице из основних школа, као и школа спорта, које су присуствовале на мечу против Каирата да дођу на утакмицу против Шерифа, заказану за 3. август у 21 час на стадиону „Рајко Митић“.

Присуство је допуштено деци до 14 година, а на сваких десет ученика је дозвољен један пунолетни пратилац. Пријаве се врше искључиво путем е-маил адресе marketing@crvenazvezdafk.com, а списак заитересованих малишана је потребно доставити у ексел табели. Због епидемиолошке ситуације капацитет стадиона је смањен на 50 посто, а наши најмлађи навијачи ће бити смештени на јужној трибини београдске Маракане. Рок за евиденцију свих пријава је до понедељка, 2. августа.

Звезда је веома убедљиво елиминисала казахстанског представника Каират у другом колу квалификација за Лигу шампиона, а велики „ветар у леђа“ за изабранике Дејана Станковића били су дечаци и девојчице које су од првог до последњег звиждука ватрено бодрили свој вољени клуб у овој историјској ноћи. Наш клуб је изнео захвалност малишанима на непрестаној песми и бодрењу, као и свим наставницима, тренерима и родитељима на исказаној подршци. Управо на крилима најмлађих навијача Црвена звезда је обезбедила пласман у наредно коло квалификација, због тога наш клуб поново позива сву децу да дођу на стадион у уторак, 3. августа, у 21 час и поново буду део црвено-беле породице.

The post Деца на трибинама и против Шерифа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment