Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гордић: „Деби мотив за доказивање“

Деби на утакмици трећег кола Суперлиге Србије коју је Црвена звезда одиграла против Спартака на гостујућем терену (1:3) забележио је млади голман нашег тима Милош Гордић који је одмах по завршетку меча изнео прве утиске.

Остварио ми се дечачки сан, драго ми је што сам дебитовао на утакмици у којој смо победили. Захвалио бих се шефу стручног штаба Дејану Станковићу и целокупном стручном штабу на поверењу које су ми указали. Није било треме, мало сам размишљао, знао сам све како функционише пред нашим навијачима, иако нисмо кући играли, свакако је ово велики ветар у леђа. Саиграчи, као и цео стручни штаб су ме подржали и хвала им на томе – истакао је Гордић.

Млади чувар мреже нашег тима није крио значај овог меча за његово самопоуздање и даљи рад.

Причао сам са капитеном Борјаном, то су уобичајени разговори ништа се није много разликовало ни пред ову утакмицу. Није чест пример да се млади голман нађе међу стативама и због тога сам веома захвалан на указаном поверењу, ради се о веома одговорној позицији у тиму. Управо ми је деби мотив да наставним да радим још јаче у наредном периоду и да се доказује – поручио је Гордић.

The post Гордић: Деби мотив за доказивање appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment