Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Вајт: „Веома сам узбуђен због доласка у Београд“

Овога лета из редова атинског Панатинаикоса на Мали Калемегдан стигао је крилни центар Ерон Вајт. Од искусног двадесетосмогидушњег кошаркаша сви у клубу много очекују у наредној сезони, а Вајт се тренутно налази у САД-у где вредно тренира, а стигао је и да се видео поруком обрати звездашкој јавности први пут по потписивању уговора са нашим клубом.

Нови кошаркаш Црвене звезде мтс је изјавио:

– „Поздрав сима, Ерон Вајт је. Управо сам завршио са тренингом, спремам се за припремни део сезоне. Веома сам узбуђен због доласка у Београд, да упознам све у клубу и своје саиграче. Узбуђен сам јер нас очекује забавна сезона, једва чекам да видим и навијаче. Захвалан сам за све поруке подршке које сте ми послали, то је стварно нешто изузетно. Надам се одличној сезони, да ће сви бити здрави и да ћемо започети сезону за неколико недеља“, поручио је Вајт.

Ерон Вајт је рођен Стронгсвилу 10. септембра 1992. године. Студирао је на Ајова Универзитету, а 2015. године у другој рунди НБА драфта изабран је као 49. пик од стране Вашингтон Визардса. Током досадашње професионалне каријере наступао је за немачки Телеком баскет Бон, руски Зенит, Жалгирис из Каунаса, милански Емпорио Армани, Иберостар Тенерифе и већ помињани Панатинаикос ОПАП.

Претходне сезоне у дресу атинског клуба одиграо је 33 меча у Евролиги. На паркету је просечно проводио 22,4 минута уз 7,3 поена, четири скока и једну асистенцију.

Повезане вести

Leave a Comment