Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

„telegraf.rs“: Звезда спремила 2,5 милиона евра за новог нападача

Жреб квалификација за Лигу шампиона спојио је Црвену звезду и Динамо из Загреба као потенцијалне ривале на последњем степенику до групне фазе, наравно уколико елиминишу наредне портивнике Шериф и Легију.

Одмах након жреба у Ниону, надлежни на „Маракани“ су организовали хитан састанак, а према информацијама „Телеграфа“, на њему је одлучено да у случају да избаце шампиона Молдавије црвено-бели доведу новог нападача за кога ће издвојити 2,5 милиона евра.

Наиме, толико износи буџет за плату и обештећење за новог шпица у Љутице Богдана, који би требало да гарантује голове против Загрепчана уколико дођу у позицију да у међусобном окршају одлучују о пласману у Лигу шампиона.

На истом састанку, челници црвено-белих су се сложили да летње појачање из Француске Луа Диони ипак није никакав гарант за сигуран пролаз у групну фазу Лиге шампиона и да је за успех у квалификацијама потребно завући руку у џеп, како би се довело конкретно појачање.

Ипак, доста ће зависити све и од исхода предстојећег двомеча са Шерифом, који је битан фактор у будућим потезима руководства Црвене звезде.

(извор/фото: telegraf.rs)
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3371976-zvezda-dinamo-zagreb-kvalifikacije-liga-sampiona-pojacanje-napadac

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE авг 4, 2021 at 00:01

TO STE TREBALI NA VREME A NE SADA KAD JE PREKASNO..DOVELI STE DIONIJA ,ČOVEK JE TOTALNI PROMAŠAJ..

Reply
Delije Sever Ns авг 3, 2021 at 17:44

Mi da ozbiljno shvatimo Šerife da im jebemo kevu a onda napad na Ligu Šampiona!Ljudi Legija prolazi ustaše 99%…kakav crni dinamo ništa nisu ove godine.

Reply
Раде Република Српска авг 3, 2021 at 11:58

Не разбацујте се са парама,није Динамо јачи од Јанг Бојса.

Reply

Leave a Comment