Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Просинечки: „Нисмо спремни за ове утакмице“

Жреб је своје учинио. У плеј-офу УЕФА Лиге шампиона могућ је дуел српског и хрватског шампиона, две екипе које су свакако и најквалитетније у овом делу Европе. Потенцијални двомеч некадашњих великих ривала из бивше Југославије и чланова „велике четворке“ Југо фудбала, већ сада привлачи велику пажњу, а чим се помену Црвена звезда и загребачки Динамо неизоставан је и Роберт Просинечки.

Некадашњи фудбалер и тренер нашег клуба и није са радошћу примио вест о потенцијалном дуелу београдских црвено-белих и загребачких „Модрих“:

– „Ма, ми нисмо спремни за ове утакмице. На жалост то је свакоме јасно. Шта бих ја сада требао да кажем? Ко је бољи? Ко ће проћи? Једино што сада могу да кажем је да су и Легија и Шериф озбиљне препреке. Треба прво њих прескочити“, истакао је Просинечки за „Спорт клуб“.

Сасвим је јасно да уколико дође до дуела између Црвене звезде и Динама, Просинечки ће бити у центру медијске пажње. И ту констатацију популарни Роби није примио са одушевљењем:

– „Искрено, најрадије бих се макнуо од тога. То је мој живот, један важан део, али не и најбитинији. И због тога о овоме заиста више немам намеру да говорим.“

Фудбалска јавност са великим нестрпљењем очекује овај дуел. Просинечки није тог мишљења, а свима остаје да сачекамо и видимо како ће толико жељени двомеч протећи, уколико до њега уопште и дође.

Повезане вести

Leave a Comment