Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Тренер Станковић одредио стартну поставу

Полако се приближава почетак првог сусрета 3. кола квалификација за УЕФА Лигу шампиона између Црвене звезде и Шерифа из Тираспоља. Тренер Дејан Станковић је пред овај сусрет имао неколико дилема када је у питању стартна постава, али како се сазнаје све дилеме су отклоњене.

После једног меча паузе, пошто није стајао на голу у првенственом дуелу у Суботици, на гол се враћа капитен Милан Борјан. Пар централних беко чиниће двојац који је на старту сезоне и најчешће добијао прилику Радован Панков и Александар Драговић, а на позицијама бекова место ће заузети Марко Гобељић десно и Милан Родић лево. На позицији задњег везног фудбалера наћиће се Секу Саного, а организатори Звездине игре биће Гелор Канга и Мирко Иванић. На позицији десног крила заиграће Филипо Фалко, а на супротној страни терена место је загарантовано за Александра Катаија. Најистуренији у нападу и задужен за голове биће Француз Луа Диони.

Исти састав тренер Станковић је на терен извео и претходне недеље у реванш сусрету против казахстанског Каирата и испоставило се да је то био пун погодак. ОСтаје нам да се надамо да ће и вечера ових једанаест момака дати све од себе и остварити резултат који ће гарантовати мирнији реванш у Тираспољу наредне недеље.

Састав Црвена звезда за вечерашњи дуел: М. Борјан, М. Гобељић, Р. Панков, А. Драговић, М. Родић, С. Саного, Г. Канга, М. Иванић, Ф. Фалко, А. Катаи, Л. Диони. Тренер: Дејан Станковић

Повезане вести

6 comments

окнарб авг 3, 2021 at 23:56

Станковић је изјавио да ће мо се борити као лавови.Он се заиста као играч борио,али већ тражи алиби ,а неће да призна да немамо квалитетну екипу.Умјесто да је сваке год надограђивана ми смо лошији него прошле сезоне.Мислим да је гол у гостима лошијим екипама пружао више с шансе да без побиједе прођу даље.Сада ће доћи и првенство у питање.Управа можда када идуће седмице асигурно испаднемо доведе 2 играча да нам замаже очи.Још један кикс у првенству и губимо титулу.Панков ,Гобељић нису играчи за звијезду.Борјан је крив код гола иако су играчи у живом зиду морали боље реаговати

Reply
VLADIMIR авг 3, 2021 at 21:53

ovo prvo poluvreme je pokazalo sve slabosti ove ekipe,posebno odbrane,cast Dragovicu…valjda ce biti bolje

Reply
Горан[]2469 авг 3, 2021 at 20:33

Да ли постоји гори играч од Панкова, само да нам не да аутогол…

Reply
BokiBgd авг 3, 2021 at 20:02

Da li zna neko ko je menadžer Pankovu?To bi možda dalo odgovor na mnoga pitanja.
Po Transfermarketu Raša vredi 1.5m eur???

Reply
MILOS RANKOVIC авг 3, 2021 at 19:31

NAS TRENER ZALJUBLJEN U PANKOVA

Reply
Србин са Космета авг 3, 2021 at 23:10

Није само Панков проблем.Гобељић ужас,Диони много слабији играч од Фалћинелија.Саного ван форме,Канга непромишљен.У ствари,кривац је Станковић који не мења пожутеле, критичне,када су и врапци знали и само се очекивало кад ће црвени.Ипак је дилетант.

Reply

Leave a Comment