Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Павков у Звезди до 2024.

Милан Павков је продужио уговор са Црвеном звездом и носиће црвено-бели дрес до 2024.године.

Спортски директор црвено-белих Митар Мркела истакао је да је Павков тип играча од непроцењиве важности.

Милан Павков је један од симбола сјајних резултата клуба у протеклих неколико година и верујем да ће наши навијачи бити задовољни његовим останком. Постизао је неке веома важне голове и мислим да ће и у наредном периоду наставити са том праксом. Мали је број играча који су давали голове на тако важним утакмицама против тако великих противника. Јако је тешко наћи квалитетног шпица и голгетера, тако да продужетак сарадње са Миланом Павковом представља залог за будућност Црвене звезде у следеће три године – рекао је Мркела.

Наш нападач Милан Павков нагласио је да је задовољан продужетком уговора, као и да је спреман за будућа искушења.

Срећан сам што други пут продужавамо сарадњу. Драго ми је што ћу наставити да боравим на „Маракани“ и у наредном периоду. Идемо у нове победе, спреман сам за све изазове који нас чекају. Имамо утакмицу у уторак, где ћемо учинити све да се квалификујемо за групу Лиге Европе. Очекујем да ћемо и у наредним годинама бити у Европи јер Звезда то заслужује, а ја морам да наставим да радим, јер се не живи од старе славе. Оправдаћу поверење свих у клубу – подвукао је Павков.

The post Павков у Звезди до 2024. appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns авг 14, 2021 at 10:56

Da je više volje,želje,htenja Dekija naš Paki bi bio prvi špic ove sezone a ne dovoditi igrača sa plaže,nespremnog i nikakvog dati mu platu od 500 hiljada e godišnje da bi mu se oživila karijera i da se ugrade u njegova primanja većina ljudi koji su ga doveli.Zar takav treba da bude plaćen pola miliona e!Za čega,za šta!E moj Deki kad tebi drugi sastavljaju tim zato smo tu gde jesmo!Da je bilo samo malo više znanja sa Pakijem on bi dečko već Zvezdi doneo 4,5milona e.Živi bili pa videli ko će bolji naš Paki ili Dioni!Svako dobro Paki i idemo u nove pobede.Spasi što se spasti može.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 13, 2021 at 20:41

HAHHA..POČELO MAZANJE OČIJU..STO PRE DA SE PREPRAVE UGOVORI JEL STE SVESNI DA VAM JE KRAJ..BAGRO KOJA SAHRANJUJETE ZVEZDU

Reply

Leave a Comment