Featured Važne vesti Важно Клупска дешавања Најновије Саопштења Фудбал

Саопштење ФК Црвена звезда

Много буре изазвала је елиминација Црвене звезде у 3. колу квалификација за УЕФА Лигу шампиона. Јавност је оправдано била разочарана оствареним резултатом, али много више од тога присталицама црвено-белих боја засметале су партије које пружају наши фудбалери на старту нове сезоне. Након сусрета многи су (не)оправдано тражили ппромене, захтевали да неко преузме одговорност, а први на удару јавности били су тренер Дејан Станковић и спортски директор Митар Мрекла.

Поводом свих догађања јавности се прво обратио генерални директор нашег клуба Звездан Терзић, а данас је и клуб издао саопштење које преносимо у целости:

– „Црвена звезда је озбиљан и успешан клуб и нећемо дозволити да поједини злонамерни медији унесу било какву нестабилност и неслогу међу нас.

Иза нас је период историјских успеха са четири узастопне шампионске титуле и ево већ петом групном фазом УЕФА такмичења.

Актуелни смо шампиони и освајачи Купа, а већ смо обезбедили и европске утакмице ове јесени.

Заслужили смо критике због меча против Шерифа и то смо одмах признали, али нећемо дозволити да се због једног пораза руши Црвена звезда као клуб.

Хвала многим медијима који су са правом критички писали о том поразу, али има и оних који не желе добро Црвеној звезди. Како би писали да четири године заредом останемо без шампионске титуле или европских утакмица?

Свесни смо да многима сметају Звездини успеси и злонамерници су једва дочекали само један пораз да направе хистерију по друштвеним мрежама. Има ту и политике и партизановаца и личних интереса…

И све то разумемо, али им нећемо дозволити.

То су људи који не желе добро Црвеној звезди, али ми верујемо да су прави Звездаши препознали њихове намере. Ни тренери нити директори се неће смењивати да би се било коме испуњавале жеље или остваривали лични интереси преко појединих медија и друштвених мрежа.

Верујемо у Дејана Станковића, верујемо у своје играче и сви они имају нашу пуну подршку. Деки је тренер Црвене звезде и остаће овде са нама још дуго да се сви заједно радујемо новим титулама.

Желимо добру атмосферу и енергију пред одлучујући двомеч са Клужом, верујемо да смо бољи и то ћемо доказати“, саопштила је Црвена звезда.

0 0 votes
Гласање за чланке

8 Коментари
најновијим
најстаријим највише гласова
Inline Feedbacks
Србин са Космета

Фразе и политичка саопштења!
Људи без образа,обзира,стида!Укопајте Звезду још својим глупим поступцима и недомаћинским пословањем!Срам вас било!

JA NISAM ZNAO DA SAM NOVINAR,KAO NEZNAJU DA SU SVI PROTOV NJIH TROJICE,BUKVALNO OD UTORKA SU SVI PROTIV TERZICA,STANKOVICA I MRKELE,ALI NARAVNO VODJE DELIJA IH CUVAJU,LEPO JE REKAO INFORMER DANAS AKO IZGUBITE OD KLUZA BICE SA ZAPADA UPRAVA NAPOLJE,I ZABARE ODLAZI,JA NISAM NOVINAR KAO SVI OVDE,VOLIMO ZVEZDU,CRKAVAMO ZBOG ZVEZDE,SRCE BOLI,A ONDA ONI KAO KRIVI NOVINARI ILI MI STO SU DOVELI DIONIJA,BAKAJOKA,GAJICA,PANKOVA I OSTALI KRS,JEL SMO MI KRIVI STO STE GAVRICA DALI KO NA PIJACI,NEMATE DINARA U KASI,NECEMO DA DODJEMO U UTORAK ZBOG VAS TROJICE,I DALJE POZIVAM PRAVE NAVIJACE DA NEDODJU DOK NEOTERAMO OVIH TROJICU,DA STE IZGUBILI OD NEKE EKIPE NIKO… Опширније »

VLADIMIR

Дејан   ФКЦЗ

Видећемо већ против Клужа колику подршку има тренер и управа по броју навијача који буду дошли на стадион.Ја сам рззочаран 😣.Жао ми је али то сте заслужили.ФКЦЗ ❤

RODJENI

Pozdrav druze! Sve je to ok da treba nesto da se menja, ali ne slazem se da to treba uraditi ne dolaskom navijaca na stadion! Treba podrzati igrace, to je sta imamo! Mi VOLIMO Zvezdu, a upravu i direktore terajmo na sradionu! ZVEZDA JE ZIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!

krvavi zvezdas-DE

SRBIJA FUDBALSaopštenje Zvezde: Nećemo da menjamo direktore i trenere kako bi se nekome ispunila želja….HAHAHA..NEMA PREDAJE DO POSLEDNJEG CENTA

Josif

Dobro,kada ispadnemo i od Kluza,ipak ima ta liga intertoto!Niko bolje od samih vas nerusi zvezdu,vasim nedomacinskim radom i losom politikom.Ko je kriv,ajde Omonija zbog korone,pa ti penali ali sada opet Serif i opet opravdanja,to sto se gube milioni to je u redu.Zato ce biti sve manje i manje gledalaca na tribinama,ostace nakraju par stotina na zapadu,i par hiljada Terzinih svedoka!

dusan

ne znam uopste u cemu je problem. zar nemamo najbolji tim u poslednjih 30 godina? zar nismo toliko porasli da nema mesta za degeneka? zar nismo zamenili miluna bez problema? ko to rusi zvezdu? neprijatelj nikad ne spava… ne treba omalovazavati nicije uspehe. u zivotu naposletku osim odvratnih partizanovih dresova nema nista crno-belo. uspeli ste uz razne svesrdne pomoci da stabilizujete klub. ali kanjasi, la pare, zanderi, dioniji su jednostavno uzasni stranci. nase dece nema – sta je valjalo ste rasprodali, a ne mozete da napravite nista, nemate nijednog igraca koji vredi dva miliona. lakmus smo vam mi koji imamo… Опширније »

Would love your thoughts, please comment.x
()