Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Црвено-бели на јаком турниру у Минхену

До старта нове кошаркашке сезоне остало је нешто мање од месец и по дана. Почетак регионалне АБА ј.т.д. лиге планиран је за 24. септембар када ће кошаркаши Црвене звезде мтс у дворани „Александар Николић“ дочекати екипу Сплиту. Седам дана касније планиран је и почетак елитног европског такмичења Евролиге када ће пулени тренера Дејана Радоњића гостовати у Истанбулу екипи Фенербахче БЕКО коју од недавно предводи бивше селектор српског националног тима Александар Ђорђевић.

У склопу припрема за предстојећу сезону која ће донети пуно искушења нашим кошаркашима, црвено-бели ће 11. и 12. септембра учествовати на веома јаком међународном турниру у Минхену. У минхенском „Ауди Дому“ учешће ће узети три евролигаша и екипа која се сматра главним фаворитом за освајање Еврокупа за сезону 2021/22. Поред Црвене звезде мтс, на турниру ће учествовати домаћин, екипа Бајерна из Минхена, грчки Панатинаикос ОПАП, као и екипа Виртуса из Болоње.

Свакако овај турнир ће бити добра провера нашим кошаркашима пред старт сезоне у којој ће искушења бити велика, али и од које сви у клубу имају највећа могућа очекивања.

Повезане вести

Leave a Comment