Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiБоксВажноНајновијеОстало

Владан Микетић нови председник Боксерског клуба Црвена звезда

Боксерски клуб Црвена звезда је данас одржао редовну скупштину и изабрао новог председника Владана Микетића, који ће обављати дужност у наредном периоду.

Доскорашњи предсеник Зоран Манојловић је нагласио да клуб остаје у добрим рукама, као и да ће се клуб домоћи још већих успеха.

– „После двадесет успешних година препуштамо клуб млађим члановима. Боксерски клуб Црвена звезда остаје добрим рукама, а желим сву срећу у раду будућој управи. Верујем да је Владан Микетић прави избор да се врати стара слава нашем боксерском клубу“, рекао је Манојловић.

Манојловић је после 20 година успешног вођења клуба препустио функцију члану клуба, као и секретару стручног тима Владану Микетићу, а нови председник црвено-белог боксерског клуба није могао да сакрије задовољство.

– „Велика ми је част што сам изабран на ову функцију. Захвалио бих се досадашњем председнику Зорану Манојловићу на свему што је урадио за клуб до сада, као и за сву помоћ при преузимању клуба. Даћу све од себе у овом изазову јер Црвена звезда је велико, славно име и заслужује да буде на самом врху у европском боксу. Ово је сигурно највећи изазов у мојој каријери, али верујем да можемо да вратимо Звезду у славна времена осамдесетих И привучемо што више младих боксера“, рекао је Микетић.

Повезане вести

Leave a Comment