Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кикс кадета на старту

Кадети Црвене звезде су поражени од Чукаричког са 2:5 у оквиру првог кола националног шампионата. Иако су изабраници Слађана Николића у два наврата долазили до изједначења, на крају нису успели да дођу до позитивног резултата на овом мечу, а у стрелце за наш тим су се уписали Лазар Ђурић и Матеја Бубањ.

Црвена звезда – Чукарички 2:5 (1:2)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Стрелци: Ђурић у 11. и Бубањ у 52. минуту за Црвену звезду, а Арсовић у 60. и 84, Делибашић у 9, Радосављевић у 28. и Колони у 89. минуту за Чукарички.

Судија: Јелена Цветковић.

Жути картони: Ђурић, Шкобаљ (Црвена звезда), Колони, Виријевић, Стојановић, Милојковић (Чукарички).

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић, Каришик, Вукичевић, Стојсављевић (од 84. Остојић), Ђурић, Шљивић, Радоњић (од 46. Николић), С. Миладиновић (од 46. Вукојевић), Димитријевић (од 46. Гојков), Бубањ (од 64. Шкобаљ).

Чукарички: Мирковић, Колони, Радојковић (од 54. Гуша), Маџаревић (од 58. Ристивојевић), Стојановић, Адамовић, Делибашић, Виријевић, Арсовић (од 90. Ђорђевић), Радосављевић (од 86. Димитријевић), Митровић (од 50. Милојковић).

Иако су црвено-бели имали теренску иницијативу у уводном делу игре, гости су први стигли до предности голом Делибашића у деветом минуту утакмице. Само два минута касније Звезда је успела да изједначи резултат. Радоњић је извео одличан центаршут из угла, лопта је пала у петерац ривала, а најбоље се после гужве у казненом простору снашао Ђурић и донео изједначење. Поново су били „опасни“ црвено-бели после корнера, шутирао је Ђурић после центаршута Шљивића, али није био прецизан. Чукарички је дошао до прености у 28. минуту голом Радосављевића. Наставила је Црвена звезда да напада, у 37. минуту шутурао је Шљивић снажно са дистанце, али је лопта прошла тик поред леве стативе гола Мирковића. До краја првог дела игре покушао је Стојсављевић ударцем из даљине, али промене резултата није било.

Кренули су изабраници Слађана Николића офанзивно у другом полувремену, а наш тим је успео да изједначи резултат у 52. минуту. Шљивић је сјајно „нанизао“ неколико фудбалера Чукаричког у казненом простору, а затим убацио лопту у петерац где се одлично снашао Бубањ који је затресао мрежу ривала за 2:2. Упркос иницијативи наших бисера, гости су успели поново да дођу до предности у 60. минуту голом Арсовића. Могли су црвено-бели још једном да дођу до изједначења, Бубањ је одлично пронашао Вукојевића на другој стативи, али нажалост крилни нападач нашег тима је шутирао преко гола. Два минута касније пробао је Шкобаљ главом након центаршута Стојсављевића, међутим лопта је отишла преко гола.

У 72. минуту још једну велику шансу имали су фудбалери Црвене звезде, али је након шута Николића пречка била савезник гостјуће екипе. Међутим, Чукарички је успео да увећа предност у 84. минуту, а стрелац за госте је био Арсовић. Иако је наш тим имао теренску иницијативу и више нападао, екипа са Бановог Брда је успела да постигне још један погодак у 89. минуту, а у стрелце се уписао Колони. Покушао је Шкобаљ после центаршута Шљивића у 90. минуту, али је Мирковић зауставио покушај нашег нападача. У самом финишу утакмице могли су црвено-бели да смање резултат, после центаршута Вукојевића пречку је погодио Гојков, а затим је шутирао и Шљивић са неких 11 метара, али је био изблокиран.

The post Кикс кадета на старту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment