Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Крстичић: „Публика нам даје снагу“

Фудбалери Црвене звезде су савладали ТСЦ на стадиону „Рајко Митић“ са 3:1 у оквиру шестог кола Суперлиге Србије. Један од запаженијих играча на овом сусрету је био повратник у црвено-беле редове Ненад Крстичић који се уписао у стрелце феноменалним поготком на јучерашњем мечу.

Заиста ми значи гол који сам постигао, први у другом мандату. Имали смо резултатски заостатак, али смо све време нападали и стварали шансе, а погодак је дошао као плод добре игре и после сјајне акције, као и одличне асистенције Гајића. Сигурно да је ово један од лепших погодака у мојој каријери, а уверен сам да ћу га дуго памтити јер су голови у црвено-белом дресу нешто посебно. Оно што ме највише радује поред ефектног гола и победе, јесте податак да нас је на седам утакмица на нашем највећем стадиону бодрило 120 хиљада навијача. О њима не треба превише трошити речи, једноставно су најбољи пред којима сам икада играо. Непрестано нам дају подршку песмом са трибина и није фраза да су стварно наш дванаести играч. Веома ми је драго што је стадион поново пун, као и што су и они најмлађи навијачи такође уз нас, јер нам преносе њихову енергију доле на терен – рекао је Крстичић.

Говорио је везни фудбалер о форми екипе, као и предстојећој утакмици која очекује наше првотимце у четвртак када ће гостовати Клужу у оквиру плеј-офа за Лигу Европе.

Из меча у меч играмо све боље, подижемо полако форму за оно што нас очекује у наредном периоду, како у првенству, тако и Европи. Имамо квалитетан тим, велики број добрих појединаца који могу да направе разлику у сваком тренутку. Доста играча познајем из првог мандата, а неке сам знао лично од раније. Дејан Станковић свакодневно ради са нама на напретку у свим сегментима игре и сматрам да се то могло приметити у победи против Клужа и јуче против ТСЦ-а. Већ смо говорили да уз навијаче можемо све, они нам дају непрестану подршку и знам да верују у нас. За неколико дана нас очекује реванш меч плеј-офа за Лигу Европе, имамо добар резултат из прве утакмице, максимално смо фокусирани, стојимо чврсто на земљи и желимо да партијом у Румунији оверимо добру игру из првог меча, али сигурно се нећемо опустити – закључио је Крстичић.

The post Крстичић: Публика нам даје снагу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment