Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Дефанзивац напушта Звезду

Спрема се још један одлазак из Љутице Богдана. Тако је, изгледа, морало да се догоди.

Вратио се из Португалије после добре сезоне у Фамалиикау и добио нови уговор и улогу стартера. После само неколико мечева и стомачног вируса Срђан Бабић се нашао на клупи Црвене звезде.

И сада је могуће, како сазнаје „MaxBet sport“, да Бабић други пут напусти стадион “Рајко Митић”. Шампион Србије је раније одбио понуду Браге и прича је завршена још у јулу, а Шарлоа је хтео позајмицу са опцијом откупа, што је пало у воду.

Ипак, штопер иза себе има добру сезону у Португали и тражи се решење за продају. Постоји пар опција међу којима је и Турска. Ако уследи званична понуда црвено-бели су спремни за склапање посла.

Поред неприкосновеног Александра Драговића за статус првотимца се изборио Милош Дегенек, који је тренутно повређен и вероватно неће играти у четвртак против Клужа. У последњим мечевима предност добијају Радован Панков и Страхиња Ераковић. Вагање и расплет у вези са Бабићем следи до средине септембра, када се затвара прелазни рок.

(извор: maxbetsport.rs)

Повезане вести

2 comments

dusan авг 24, 2021 at 20:51

neverovatno je da je on vracen da zameni milunovica. cija je to ideja bila? zar niko ne treba da snosi odgovornost za sulude odluke?

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 24, 2021 at 18:33

PA I ĆORAV VIDI DA JE ON PRESLAB IGRAČ ON JE KVALITET ZA BATAJNICU

Reply

Leave a Comment