Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Тактичка перфекција“

Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је прве утиске по завршетку утакмице седмог кола Суперлиге Србије коју су црвено-бели одиграли на гостујућем терену против екипе Чукаричког и савладали градског ривала резултатом 2:1.

Један од бољих мечева, тактички перфектно од стране наших момака, могли смо утакмицу завршити и доста убедљивије. Жао ми је само због гола који смо примили на крају, али дешава се. Били су 90 минута концентрисани на свакој лопти, по тешком терену. Сви су мислили да смо уморни, да ћемо да „спустимо кофере“, ушли смо у Лигу Европе, али све је било другачије у односу на оно шта су многи мислили – почео је Станковић.

Шеф стручног штаба је истакао да следи репрезентативна пауза и да ће одмор добро доћи његовој екипи.

– Предстоји нам одмор, свима је потребан после овог пакленог ритма. Још једном хвала црвен-белим момцима са трибине били су феноменални, имали смо осећај као да играмо код куће. Све честитке мојим момцима на издржаном ритму, притиску, били су феноменални.

Петар Станић ће овај дан дуго памтити јер је добио прилику да дебитује за Црвену звезду.

Драго ми је због њега, знате како размишљам што се тиче тога, не желим да неко изгори. Било је доста притиска, доста различитих утакмица, полако разиграћемо се – закључио је Станковић.

The post Станковић: Тактичка перфекција appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment