Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Звезда мора да тражи ново решење. Чумић у Луцерну

Поред Ришаира Живковића који се данас обавезао на трогодишњу верност нашем фудбалском клубу, спортски сектор клуба са стадиона „Рајко Митић“ желео је овог лета да на наш највећи стадион доведе и крилног нападача Олимпијакоса Николу Чумића.

Пре само пар дана црвено-бели су упутили званичну понуду грчком великану на некадашњег фудбалера нишког Радничког која је износила 600.000 евра и 20% од наредног трансфера. У једном моменту чинило се да је реализација овог трансфера само питање тренутка, посебно јер се и сам фудбалер изјаснио да жели да црвено-бели дрес клуба из Пиреја замени дресом истих боја, али београдског клуба. Међутим, у последњем тренутку дошло је до потпуног обрта.

Како преноси портал „Mozzartsport“ на адресу грчког великана стигла је понуда швајцарског Луцерна која је била далеко издашнија у финансијском смислу (Олимпијакос је тражио обештећење од 1.000.000 евра) и млади фудбалер ће каријеру наставити у граду који се сматра средиштем средишње Швајцарске и клубу који је једину шампионску титулу освојио 1989. године.

Нашем клубу остаје да се у финишу прелазног рока окрене другим решењима.

Повезане вести

Leave a Comment