Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неђић: „Да покажемо квалитет и у Европи“

Црвена звезда ће се у оквиру прве рунде Лиге шампиона за младе, у двомечу, састати са Сент Патриком, а утиске после жреба изнео је шеф стручног штаба нашег тима Марко Неђић.

Ми смо у стази шампиона и свака екипа са којом можемо да се сусретнемо има квалитет, иначе не би била шампион своје државе. Сент Патрик је првак Ирске, добро им ради школа и то је јасно. Биће можда малих проблема око скаутирања њихових утакмица, али имамо познанике који ће нам помоћи. И тамо се сада прате модерни трендови, не игра се на дуге лопте, већ „од ноге“. Биће сјајан двомеч и одлична представа – почео је Неђић.

Омладинци Црвене звезде ће утакмице као домаћини играти на стадиону „ФК Чукарички“, где је природна трава, иако мечеве у лиги, пулени Марка Неђића играју на „вештаку“.

– Углавном играмо на теренима са вештачком подлогом, како на домаћем терену, тако и у гостима. Сада ће бити мало другачије, али у оквиру терена Омладинске школе Црвене звезде, имамо и један са природном травом, па ћемо се ту припремати за тај меч. Нема проблема с те стране.

Верује Неђић да ће трибине бити испуњене…

– Све више људи долази да нас гледа, баш сам то приметио. Кроз причу са њима, чујем да им је занимљиво и да нису имали утисак да је омладински фудбал тако динамичан, као и сениорски. Не сумњам у подршку која би нам дала озбиљан ветар у леђа.

За крај, циљ за овосезонску Лигу шампиона за младе је јасан.

Желим да деца у Европи покажу квалитет и представе Црвену звезду на прави начин – закључио је Неђић.

Први меч у Ирској је на програму 29. септембра, а онда следи реванш 20. октобра. Бољи из овог двомеча имаће прилику да одмери снаге са Домжалама или Емполијем, а верујемо у успех Ћурића, Радојевића, Лековића, Бранковића и осталих наших бисера.

The post Неђић: Да покажемо квалитет и у Европи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment