Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Бенов хет-трик у репрезентативном дресу

Клупска фудбалска такмичења су тренутно услед обавеза националних селекција скрајнута у други план. Широм планете репрезентације учествују у квалификацијама за Светско првенство које ће се 2022. године одржати у Катару, а поједине селекције одигравају и прокатељске сусрете.

Репрезентативне обавезе имао је и најбољи страни фудбалер у историји Црвене звезде Ел Фарду Бен. Његова репрезентација Комора одиграла је пријатељски сусрет са селекцијом Сејшела и остварила је убедљив тријумф. У победи резултатом 7:1 Бен је забележио хет-трик, а треба нагласити да је у игру ушао тек у 56. минуту сусрета када је селекција Комора имала предност од 4:0. Свој први погодак Бен је постигао у 62. минуту. Други пут је тресао мрежу селекције Сејшела 12 минута касније, да би до трећег поготка стигао у 82. минуту сусрета. Голове за репрезентацију Комора постигли су још и Селемани у 31`, Јусуф у 34` и Моњи у 38` и 47`.

Такође треба напоменути да је по уласку на терен Ел Фарду Бен понео и капитенску траку селекције Комора.

Бен је репрезентативац Комора од 2014 године и од тада је одиграо 25 мечева у националном дресу и био стрелац 13 погодака.

Повезане вести

Leave a Comment