Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездаши, понедељак је време за сезонске!

КК Црвена звезда продају сезонских улазница за такмичарску сезону 2021/2022 почиње 6.09.2021. године у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Продаја ће трајати током месеца септембра на штандовима испред седишта клуба, сви заинтересовани биће у прилици да купе сезонске улазнице и онлине преко wебсајта нашег партнера  tickets.rs

Клуб је за своје присталице и све купце предвидео и бесплатну чланарину, уз добијање нове чланске карте КК Црвена звезда коју у новом систему чланства покреће клуб! одсећа да ће сви купци сезонских улазница 30 у прошлој сезони, БЕСПЛАТНО моћи да замене своје сезонске улазнице за нову сезону, док је за купце сезонских улазница 10 и 20 педвиђена одговарајућа доплата за сезонску улазницу у новој сезони (све цене наведене су у табели).

Такође, сви Звездаши ове сезоне имаће и посебне погодности везане за чланство и чланарину КК Црвена звезда коју можете погледати на следећем линку

Učlani se – Budi Zvezdaš!

Сматрамо да је ово прави начин да се захвалимо свима који верују у Црвену звезду и желе да пруже подршку свом тиму у следећој сезони.

КК Црвена звезда је као клуб који се у време пандемије Ковид 19 придржавао свих препорука Републике Србије, такође предвидео и бројне попусте за остале категорије и цене сезонских улазница, које су чврсто верујемо одговарајуће и прилагођене времену пандемије Ковид 19.

Клуб подсећа да је за све оне који по први пут желе да купе сезонску улазницу КК Црвена звезда, на располагању је 24 категорије улазница са врло приступачним ценама пред сезону у којој ће наш први тим играти бројне велике утакмице у 4 такмичења.

Црвену звезду очекују утакмице Евролиге, АБА лиге и домаћег шампионата које ће наш клуб играти у “Штарк Арени” и у хали “Александар Николић”. Наш клуб већ сада очекује сигурних 17 утакмица у Евролиги и 13 у АБА лиги (без доигравања) као и завршница домаће Суперлиге.

Не смемо да заборавимо да и у нову сезону улазимо са пандемијом вируса Ковид 19. Као клуб који се придржавао свих здравственимх препорука Републике Србије, верујемо да сви они који су вакцинисани неће имати забрану уласку у дворане у наредној сезони. Зато смо са великом жељом да имамо подршку са трибина припремили посебне попусте за све који су се вакцинисали против вируса Ковид 19 или то желе да учине у наредном периоду! Подсећамо да нам је здравље свих наших грађана на првом месту и управо смо због тога смо посебну пажњу и попусте усмерили ка том сегменту продаје сезонских улазница.

Подсећамо да куповином сезонске улазнице директно помажете свакодневном функционисању клуба,а свако ко то жели може и донацијама да допринесе и помогне клубу пред изузетно тешку и захтевну сезону у сваком смислу.

Комплетан ценовник сезонских улазница са свим попустима и категоријама, као и тлоцрт обе дворане (графика 1 – Хала Александар Николић, графика 2 – ШТАРК АРЕНА, у којимо ће КК Црвена звезда играти своје утакмице можете погледати испод).

The post Звездаши, понедељак је време за сезонске! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment