Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiБоксВажноНајновијеОстало

Дошљак: „Желимо да будемо неосвојива тврђава“

Боксери Црвене звезде су у Регионалној лиги на отвореној сцени у Београду на води победили Радники из Бијељине са 12:8. Гости су пружили чврст отпор, али је на крају ипак славио домаћин и тако потврдио шампионске амбиције.

Спортски директор црвено-белих Златко Дошљак, који је поред ринга посматрао мечеве са новим председником клуба Владаном Микетићем, био је задовољан пре свега победом, али и залагањем свих такмичара.

Пре него што сам боксерима уручио комплете Звездине опреме, одржао сам им мотивациони говор. Поручио сам им да не морају да озноје дресове, али да мора да их натопе са противничком крвљу. И они што изгубе, мора да јуначки напусте ринг јер бране боје Црвене звезде, највећег спортског колектива на Балкану – изјавио је за Курир Златко Дошљак, некадашњи Звездин капитен, боксерски шампион и репрезентативац.

Подршка боксерима, али и новом руководству стигла је и од ветерана клуба, бивших асова Мирка Пузовића, Зорана Дидановића, Светислава Сексија Стојковића… Били су ту и чувени фудбалски тренер Бошко Ђуровски, председник Графичара Слободан Говедарица, а подршку је пружила и наша највећа естрадна звезда Светлана Цеца Ражнатовић, чији је син Вељко најзвучније Звездино појачање.

Захвални смо свима њима, али и великом звездашу Драгану Којићу Кеби, који је водио програм заједно са водитељком Пинка Душицом Јаковљевић. Направили смо спектакл и донели нешто ново у боксерски спорт на овдашњим просторима. Најважније је да је публика била задовољна. Желимо да направимо екипу која ће за противнике бити неосвојива тврђава – закључио је Дошљак.

Бесплатна школа на „Маракани“

Златко Дошљак је саопштио да ће у Боксерском клубу Црвена звезда бити отворена бесплатна школа за све који су заинтересовани да тренирају бокс, а имају до 18 година.

Сви који желе могу да дођу у боксерску салу на „Маракани“ од 18 часова и одраде једночасовни тренинг под надзором наших тренера – рекао је Дошљак.

The post Дошљак: Желимо да будемо неосвојива тврђава appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment