Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Минхенски турнир на Спорт клубу и РТС-у

Кошаркаши Црвене звезде мтс 11. и 12. септембра госотваће у Минхену где ће учествовати на веома јаком међународном турниру „Megenta sport cup 2021“. Поред наше екипе и домаћина, екипе минхенског Бајерна, на турниру ће учествовати и атински Панатинаикос ОПАП, као и екипа италијанског Виртуса из Болоње.

Пулени тренера Дејана Радоњића првог дана турнира у „Ауди дому“ састаће се са шампионом Грчке, а сусрет је на програму од 15 часова, док дан касније следе сусрети за пласман.

Оно што свакако радује је чињеница да ће навијачи Црвене звезде, али и сви љубитељи кошарке моћи да посматрају мечеве предстојећег турнира и путем „малих екрана“. Наиме, сусрете са минхенског турнира поред телевизије „Спорт клуб“ преносиће и РТС тако да ће далеко већи аудиторијум моћи да се увери у тренутну форму црвено-белих кошаркаша.

По повратку у Београд, Црвену звезду очекују још две провере у Грчкој. Црвено-бели ће прво 16. септембра одиграти утакмицу са Промитеасом у Патри, а два дана касније одиграће се и последњи припремни сусрет са АЕK-ом у Атини.

Повезане вести

Leave a Comment