Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – База осваја све

Дечаци Црвене звезде рођени 2011, 2012, 2013. и 2014.године учествовали су претходне недеље на турниру у Тузли где су приказали сјајну игру и постигли фантастичне резултате.

Претпетлићи црвено-белих рођени 2011. године су освојили овогодишњи турнир у Тузли победивши Жељезничар из Сарајева са 1:0 у финалном мечу. Изабраници Срђана Бугарског су играли одлично на овом турниру о чему сведочи гол разлика 45:0. У црвено-белим редовима су се највише истакли Ђорђе Пејић који је добио награду за најбољег голмана и Стефан Стојковић који је проглашен за најбољег играча турнира у оквиру своје генерације.

Звездини талентовани дечаци рођени 2012. године су такође освојили прво место на тузланском такмичењу. Фудбалери Славише Шуше су у полуфиналалу савладали Слободу из Тузле са 3:0, док су у финалу били бољи од Осијека са 4:0, а на пет одиграних мечева су остварили гол разлику 22:0. На овом такмичењу нарочито су се истакли Немања Витакић који је проглашен за најбољег играча турнира и Угљеша Боровчанин који је понео епитет најбољег чувара мреже.

Дечаци Црвене звезде рођени 2013. године су освојили друго место на турниру у Тузли. Изабраници Огњена Пурића су у полуфиналу били бољи од Слободе из Тузле резултатом 6:0, а у финалном мечу су поражени од екипе Бамбија из Тузле након једанаестераца. На овом такмичењу се нарочито истакао Михајло Марковић који је постигао осам голова те је проглашен за најбољег играча турнира у оквиру своје генерације. Поред турнира у Тузли, генерација рођена 2013.године учествовала је и на турниру у Зрењанину. Екипу је предводио Марко Матић, помоћник Огњена Пурића, а прво место је освојено на доминантан начин.

Звездини бисери рођени 2014. године су освојили прво место на овогодишњем међународном Турниру у Тузли. Ученици Ивана Гајића су у финалу савладали домаћина турнира екипу Слободе са 4:0. Наша најмлађа селекција је играла одлично на овом турниру чему сведочи гол разлика 26:0, а за најбољег голмана турнира изабран је млади талентовани чувар мреже Урош Познић.

Координатор наше Омладинске школе Владимир Цвјетићанин истакао је да је презадовољан издањем црвено-белих у Тузли.

Изузетно сам задовољан овим турниром, првенствено понашањем наших играча и стручних штабова, што је битније од самих резултата, који су наравно били на врхунском нивоу. Све четири селекције су биле изванредне. Показали су огроман квалитет и таленат и репрезентовали су Црвену звезду у најбољем могућем светлу. Захвалио бих се домаћинима на одличном односу и гостопримству које су нам указали – рекао је Цвјетићанин.

 

The post Иза југа Маракане – База осваја све appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment