Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Попуст за чланове у оптици „Соле“

Црвена звезда је потписала уговор о сарадњи са оптиком „Соле“, чиме је нашим члановима обезбеђен попуст од 10 посто на производе ове компаније.

Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић истакао је да Црвена звезда увек настоји да се дружи са најбољима и да је ова сарадња још једна потврда тога.

Добро је да настављамо сарадњу са успешним компанијама, које су у својој области коју покривају лидери, као што је Црвена звезда у фудбалском спорту. На радост наших навијача који ће моћи да искористе бенефите ових уговора, а верујем да је ово тек почетак. Оптици „Соле“ желим што више корисника њихових услуга и да напредују у послу којим се баве – казао је Мијаиловић.

Матија Миленковић из компаније „Соле“ нагласио је да је презадовољан потписивањем уговора са брендом као што је Црвена звезда, као и да ће чланови клуба имати одређене погодности.

Ова сарадња је природан сплет околности, јер имамо дугу традицију као и Црвена звезда, а такође смо и успешни у својој делатности. Мислим да је то довољан разлог да се два бренда споје. Чланови клуба ће имати попуст од 10 посто. Код нас могу пронаћи сунчане, диоптријске наочаре, као и стакла и сву нашу опрему. Захвални смо на поверењу и што смо успели да договоримо сарадњу. Надам се да ће то трајати дуго и да ће бити квалитетно – подвукао је Миленковић.

The post Попуст за чланове у оптици „Соле“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment