Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда и „Acibadem Bel Medic“ настављају сарадњу

Врло успешна сарадња нашег клуба и партнера „Acibadem Bel Medica“-а траје још од 2018. године и обухвата медицинску негу и партнерство нашег клуба на свим нивоима: од играча првог тима, свих запослених у клубу, па до свих млађих селекција.

Та сарадња добила је и нову димензију у претходној сезони која је одиграна у време пандемије вируса COVID-19 у којој је КК Црвена звезда имао и велику помоћ и подршку управо нашег партнера компаније „Bel Medic“ која је у међувремену постала и део врло успешног тима компаније “Acibadem” која је такође имала изузетно успешно сарадњу са нашим клубом.

Ова сарадња за КК Црвена звезда има посебан значај у временима када смо сви, па и светски спорт и кошарка, погођени пандемијом вируса COVID-19 и када је брига о здрављу добила изузетно велики значај.

Продужењем уговора КК Црвена звезда мтс је обезбедио да црвено-бели имају најбољу могућу лекарску негу. Бел Медиц има традицију дугу 26 година у пружању медицинских услуга.

Као и до сада екипа „Acibadem Bel Medica“-а увек ће бити уз црвено-беле на свим утакмицама на домаћем терену, али и на утакмицама млађих селекција.

– “Продужетак сарадње са Bel Medic-ом који је постао и део Acibadem групе са којом смо такође имали изузетну сарадњу, најбоље говори и о нама као клубу који наставља да расте из године у годину. Не морам да истичем да нам је већ годинама једна од најважнијих тачака у годишњем плану пружање најбоље могуће неге нашим играчима и људима који раде у клубу. Та потреба је била прошле сезоне у време пандемије COVID-19 још већа јер је управо корона погодила велики број наших играча и запослених у клубу и менаџменту. Тим партнера који ће нам олакшати функционисање клуба у овој изузетно захтевној сезони не би био комплетан и снажан без Bel Medic-а”, истакао је директор клуба Филип Сунтурлић.

Испред „Acibadem Bel Medic“-а:

– ”На наше велико задовољство објављујемо да се успешна сарадња са КК Црвена звезда наставља у духу истих вредности. Поносни смо на чињеницу што смо у и претходном периоду доказали да су обе стране лидери у својим областима. Као и до сада Acibadem Bel Medic ће наставити да пружа највиши могући квалитет здравствене заштите, са посебном пажњом на здравље спортиста у садашњој епидемиолошкој ситуацији. Нова кошаркашка сезона у АБА И Евролиги представља велики изазов на који ћемо одговарати високим нивоом стручности а очекујући врхунске резултате”, истакла је др Ивана Петровић.

Повезане вести

Leave a Comment