Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сезонске и чланске карте од сада и путем интернета

Први дани продаје годишњих улазница за сезону 2021/2022 донели су велико интересовање Звездаша. Готово у сваком термину Мали Калемегдан је обојен у црвено-белим бојама где навијачи Црвене звезде свих генерација долазе са великим ентузијазмом да се учлане у вољени клуб и купе годишњу карту за нову сезону. Добро расположење, еуфорични разговори о новој сезони, бројним појачањима и увек великим циљевима које црвено-бели имају прате куповину и обнову.

Ипак, свесни да људи који не живе у Београду, а таквих Звездаша на наш велики понос има пуно, не могу да одвоје време и дођу у леп амбијент наше куће међу зидинама Малог Калемегдана, према раније утврђеном плану, настављамо продају на Калемегдану и отварамо продају сезонских улазница и учлањивање у клуб путем интернета.

ЧЛАНСТВО

Чланство онлине путем врши се путем званичног сајта официјалног „FAN STORE“-а КК Црвена звезда мтс. То је до сада било интернет место које су Звездаши редовно посећивали у циљу да обогате своју црвено-белу колекцију, а сада могу и онлине путем и да се учлане у Клуб. Процедура је веома једноставна, само један клик вас дели од места где се постаје члан КК Црвена звезда:

Članska karta

Након обављања неопходне процедуре, Ваша чланска карта вољеног клуба ће у најкраћем року стићи на Вашу кућну адресу

СЕЗОНСКЕ УЛАЗНИЦЕ

Продаја сезонских улазница путем интернета је активна! Као што сте већ навикли она се врши преко платформе клупског партнера tickets.rs, специјализованог за продају карата за готово све највеће догађаје који се оџавају на територији Србије. Један од њих ће свакако бити евролигашки спектакл у Београду који ће режирати Црвена звезда са великанима европске кошарке, а биће их чак 17 ове сезоне.

КК Црвена звезда мтс и „Tickets.rs“ уложили су велики напор да се обезбеди техничко решење за остваривање попуста за вакцинисане и у онлине куповини. С тога вас молимо да то упутство детаљно прочитате и поступате стриктно у складу са наведеним корацима:

1. Путем е-маил адресе ticketing@kkcrvenazvezda.rs је неопходно да се сваки заинтересован купац обрати и пошаље следеће податке: Скенирана лична карта и зелени сертификат који је доказ о потврди о вакцинацији. Овај корак је неопходан како би КК Црвена звезда мтс имао увид у валдиност податка и спречио било какав покушај злоупотребе.

2. КК Црвена звезда проверава валидност података и потом у сарадњи са tickets.rs  генерише код за попуст који је јединствен и може се искористити само за куповину једне сезонске улазнице. Попуст је јединствен и остварује се искључиво ако се испоштује цела процедура (Једна особа – једна потврда о вакцинацији и попуст само за једну улазницу на наведено име и презиме).

3. Након што купац унесе код, оствари попуст и успешно заврши куповину путем сајта  tickets.rs у предвиђеном року ће његова сезонска карта стићи на кућну адресу уколико купац изабере опцију доставе.

*Као што смо већ истакли сваки купац сезонске улазнице аутоматски постаје и члан клуба, без било какве доплате јер је чланство укључено у цену сезонске улазнице. Ипак, да би се чланство остварило потребно је у мејлу послати и следеће податке: Име, презиме, датум рођења, адресу, број телефона и мејл. Чланска карта може да се преузме лично у Београду у „Fan Store“-у КК Црвена звезда сваког радног дана, без било какве друге доплате.

**Сви подаци које заинтересовани купац шаље у мејлу су искључиво у циљу спречавања било какве злоупотребе, као и у циљу најбољег могућег информисања Звездаша кроз систем чланства који подижемо на нови и бољи ниво. Подаци купаца и навијача ће остати заштићени од стране КК Црвена звезда мтс.

Подсећамо, продаја на Малом Калемегдану је започела у понедељак. Суботом је радно време од 10 до 16 часова. Недељом продајна места неће радити. Звезда вас зове. Видимо се тамо где је кошарка на овим просторима направила прве кораке.

https://www.tickets.rs/program/crvena-zvezda-mts-sezonska-ulaznica-2122-3047

The post Сезонске и чланске карте од сада и путем интернета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment