Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда убедљива против Панатинаикоса, брига Ерон Вајт

Кошаркаши Црвене звезда пласирал су се у финале турнира “Магента Спорт Куп” у Минхену пошто су у првој утакмици у Немачкој изванредном игром, посебно у другом полувремену убедљиво савладали Панатинаикоса резултатом 83:55 (14:19,18:16, 32:8 и 19:12).

За трофеј на овом престижном турниру црвено-бели ће се борити против бољег из утакмице Виртуса и Бајерна. Финална утакмица игра се у недељу од 18 сати у “Ауди Дому” у Минхену.

Најефикаснији у екипи Црвене звезде која је меч практично добила сјајном трећом деоницом (32:8) био је Никола Калинић са 13 поена, 6 асистенција, Никола Ивановић ие убацио 12, Лука Митровић 12, док су најбољи скакачи били Кузмић са 7 и Волтерс са 6 скокова.

У трећој деоници коју су црвено бели доиграли без грешке, шут за два поена био је 12/12, док је тандем Калинић и Ивановић комбиновано убацио 15 поена…

Међутим, утакмица у Минхену оставља и горак утисак код свих којима је црвено бела боја при срцу, јер је Американац Ерон Вајт доживео повреду шаке и аркаде приликом једног врло неопрезног старта Окаро Вајта који је у контри потпуно неодговорно иницирао контакт и гурнуо Ерона Вајта приликом закуцавања.

Брзом реакцијом лекара клуба и организатора турнира, Вајту је одмах санирана повреда аркаде, док ће степен повреде шаке бити накнадно утврдјен, и о њој ће се клуб огласити чим буде имао све налазе лекара.

КК Црвена звезда: Лазаревић 7, Волтерс 7+6ск и 4 ас, Ускоковић, Давидовац 2, Митровић 11,Лазић 6,Калинић 13+6ас,Холинс 8,Ивановић 12,Вајт 9 + 5ск,Кузмић 6+7 ск, Цирбес 2.

Екипа Црвене звезде играла је ову утакмицу без Огњена Добрића и Марка Симоновића.

The post Црвена звезда убедљива против Панатинаикоса, брига Ерон Вајт appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

MILOS RANKOVIC сеп 11, 2021 at 19:29

I PUSTI KOMENTAR STA JE PROBLEM JER OK JE STO SU POVREDILI VAJTA

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 11, 2021 at 19:28

PRVO BRAVO RADONJA ZA OVAKVU IGRU,DRUGO BRAVO SVIM MOMCIMA KOJI SU IGRALI,TRECE IVANOVIC CE BITI UBICA KAD SE MALO OPUSTI,CETVRTO PETICA I PLEJ I SVE OK,E SAD CETVORKA NEZNAM ZBOG VAJTA,DUSA ME BOLI ZBOG NJEGA,NAJBOLJI IGRAC U PRIPREMNOM PERIODU,I ZA KRAJ MOLIM KK CRVENA ZVRZDU I PREDSEDNIKA NEBOJSU COVICA DA POVUCE POTEZE I TUZI OVOG AMERA KOJI JE GURNUO VAJTA,TUZITI GA ZA NAMERNO POVREDJIVANJE,I TRAZITI OD EVRO LIGE DA GA SUSPENDUJE MAKAR NA GODINU DANA JER OVO JE BILO NAMERNO,PLUS JE KRENUO NA RADONJICA,IGRACI UVEK STANITE UZ RADONJU KAD JE OVAKVA SITUACIJA,TO JE BEZOBRAZLUG IGRACA GRKA KOJI JE KRENUO NA RADONJU,CETVRTO CEKAMO TE AMERU U BEOGRADU NECES ZNATI STA TE JE SNASLO,BICES VREDJEN KO ATAMAN,OVAJ IGRAC KOJI JE POVREDIO VAJTA NAMERNO IGRA TU EVRO LIGU I STIM STO GA JE NAMERNO POVREDIO TREBA GA KAZNITI,TRAZITI LICNO OD GRKA DA PLACA PLATU VAJTU JER ON CE BITI VAN EKIPE BAREM CETRI MESECA KAKO PISU DRUGI,I DOSTA MI JE VISE GRCI NASA BRACA,NIKAD BILI NITI CE BITI BAREM STO SE TICE SPORTA,OLIMPIJAKOS UZEO KLINCE PA ZAJEBAVA FK ZA CUMICA I RANDJELOVICA,TI GRCI SU MNOGO LOSI LJUDI,NEVIDIM NEKU IZJAVU NJIHOVU DA SE BAREM IZVINU,BAGRE JEDNE,OVIH 30 RAZLIKE U BEOGRADU CE BITI 50 RAZLIKE,VI STE NAS NAJVECI NEPRIJATELJ POPUT TURAKA,GRK I TURCIN U BEOGRADU NISU POZELJNI GOVORIM O SPORTU I EKIPAMA,COVICU REAGUJ,BILO JE NAMERNO

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 11, 2021 at 19:18

ODBRANA JE DELO RADONJIĆA..ŠTETA STO NEMAMO NI JEDNOG ŠUTERA,TROJKAŠA

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 11, 2021 at 19:17

IVANOVIĆU SVAKA ČAST NA ENERGIJI,BORBENOSTI.ŽELJE I PROFESIONALNOST..KAPA DOLE MAJSTORE

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 11, 2021 at 19:16

šteta i to velika..momak ima energiju i srce ..veliki borac..prelom ruke i najmanje 4 meseca pauze..sve krenulo uz k…

Reply
RODJENI сеп 11, 2021 at 19:14

Sezona verovatno zavrsena za Vajta a svideo mi se momak danas! Zalaganje i borba jako dobri! Sad traziti zamenu za njega i jaku peticu! Iskreno se nadam da je petica vec potpisana, ali da se krije mozda zbog nekih licnih uslova! Sve u svemu nije ovo lose uklopljena ekipa sa parama koje smo imali! ZVEZDA JE ZIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!

Reply
Србин са Космета сеп 11, 2021 at 22:24

Екипа одлична,енергија на претек…Лично сам давно прижељкивао Вајта,али повредио се кривицом играча,тима који највише мрзим,одувек,због навијача који су у братским односима са усташама из НДХ…

Reply

Leave a Comment