Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Иванић: „Озбиљан противник, али верујемо у успех“

Црвена звезда ће сутра од 18 часова и 45 минута започети такмичење у групној фази Лиге Европе, а противник ће бити португалска Брага. Звездин офанзивац Мирко Иванић је истакао да црвено-беле очекује озбиљан противник, али да верује у добар резултат.

Брага је одлична екипа, коју смо детаљно анализирали. Наш квалитет је што увек може неко други да искочи из те групне игре и сарадње. Прошлу утакмицу је Саного дао гол, а надам се да ће и сада искочити неко из другог плана и да ћемо показати да имамо много играча на које можемо да рачунамо. Верујем да можемо да их победимо уколико пружимо максимум – рекао је Иванић.

Момак из Бачког Јарка је нагласио да је група у којој се налази Црвена звезда веома квалитетна.

– Створила се слика да ова група уопште није тешка и да ћемо лако изаћи из ње. Често ми и људи на улици добацују да смо добили фантастичну групу и да ћемо лако проћи даље. Међутим, ми који се бавимо овим послом и и играмо те утамице свесни смо против каквог противника играмо и да сутра неће бити лако.

Звездина „четворка“ се осврнула и на свој лични учинак у претходној, али и текућој сезони.

Прошла година је заиста била феноменална по мене и целу екипу. Ове сезоне сам имао неке добре утакмице, неке слабије, али свестан сам да могу да будем још бољи. Верујем да ћу дати допринос успесима тима на свој начин. Головима, асистенцијама, одузетим лоптама, поставком на терену… Било је ситуација када сам добијао похвале од Мистера Станковића иако нисам имао учинак а исто тако се дешавало да бележим голове и асистенције и будем критикован. Ми гледамо то на свој начин, али дефинитивно могу још боље – казао је Иванић.

The post Иванић: Озбиљан противник, али верујемо у успех appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment