Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Добро дошла кући: Повратак Александре Катанић

Дете Црвене звезде, плејмејкер Александра Катанић вратила се у свој тим!

Прво појачање Црвене звезде у прелазном року је Александра Катанић, која се после две године вратила у свој тим, вратила кући и предводиће Црвену звезду у Еврокупу.

После Александре Ивана, после Иване Александра, Катанићеве ће и даље водити Звезду ка успесима. Александра Катанић је продукт система Црвене звезде. У клуб је стигла 2012. године и дебитовала 6.октобра исте године против Старе Пазове. Као капитен је предводила Црвену звезду до првог трофеја после 12 година паузе и прве шампионске титуле у низу. Подигла је три шампионске титуле и три трофеја Купа Милан Цига Васојевић, уз два учешћа на Фајнал фору WABA лиге.

– Веома сам срећна што ћу поново носити црвено-бели дрес и играти са својим другарицама. Звезда је мој клуб, клуб у којем сам провела седам успешних година и ово је природан потез. Надам се да ћемо наставити као и до сада и у домаћим такмичењима, и у Еврокупу, у којем ћемо премијерно наступати.

По одласку из Црвене звезде наступала је за подгоричку Будућност, са којом је освојила WABA лигу 2020. године, а у протеклој сезони у Шпанији, у екипи Патерне.

Добро дошла кући, Като!

The post Добро дошла кући: Повратак Александре Катанић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Лука сеп 17, 2021 at 21:14

Сјајано! Добро дошла назад у своју кућу!

Reply

Leave a Comment