Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Поносан на Звездину децу“

Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је утиске после ремија (1:1) у 165. вечитом дербију који су фудбалери нашег тима одиграли на гостујућем терену у оквиру 9. кола Суперлиге Србије.

Контролисали смо утакмицу до примљеног гола, али то је дерби, не знаш шта ће да преломи, ситница или неки детаљ, не уђеш у блок, оставиш слободан шут, а ту си био. Неће крупна ствар да одлучи дерби, одлучиће овакве ситнице, тако је и било. Момци су стварно изгледали феноменално до тог гола. У другом полувремену смо убацили још једног нападача, требао је да уђе Живковић, али се повредио на загревању или обновио малу повреду коју је имао против Браге, није могао да уђе. Драго ми је што је у игру ушло наше дете, Лазетић, као и што је Ераковић почео утакмицу, али и што је Станић заиграо. Поносан сам на њих. Сви који су играли су желели да ми одавде не одемо поражени, у томе смо и успели. Честитам нашим момцима, нису одустајали до последњег момента. Не може нико да буде задовољан нерешеним резултатом, ако гледамо како су се одвијале ствари и да смо контролисали прво полувреме. Били смо бољи до гола у првом полувремену, они у другом у неким детаљима, имали и две шансе, такође и ми пречку и један на један са голманом. Било је изједначено и голови су постизани када смо ми најмање очекивали за њих, као и они за нас – истакао је Станковић.

Осврнуо се Станковић и на сјајну подршку навијача Црвене звезде.

Заједно са нама и навијачи су веровали, давали нам ветар у леђа, појачавали навијање и певање. Без њих нема нас. Честитке вечитом ривалу на фер и коректној борби. Треба имати карактер, морамо мало да ојачамо у дуелима, дугој лопти, што они доста добро раде. Идемо даље, хвала свима, већ за пар дана нас очекује наредна утакмица, овај дерби иде у историју, а ми идемо да пишемо нову – закључио је Станковић.

The post Станковић: Поносан на Звездину децу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Loki сеп 20, 2021 at 09:28

Jel ovo Deki oduševljrn remijem sa Partizanom? Ne razumem ni ovo ludačko veličanje Stanića i Lazetića!? Odigrali dobro, ali nisu doneli pobedu, niti su „predstavljali nerešivu enigmu za igrače Partizana“ – što bi rekli novinari. Pa, pre godinu i po dana na svom debiju protiv groblja Nikolić i Gavrić su igrali 10 puta bolje i opasnije, pravili grobarima paniku na levoj strani, držali groblje u njihovom šesnaestercu skoro 60 min…i gde su sada njih dvojica? NIGDE! Jedan za sitne pare trčkara po Mađarskoj, drugi pegla klupu kod nas.Takoreći : polupropali igrači! Hajde, malo realnosti… a ne da budemo opijeni remijem protiv sekte, protiv kojih smo 70 minuta bili totalno bezopasni i bez rešenja. Nije ni groblje, ali njih ne komentarišem, niti me interesuju. Gledam u svoje dvorište. Ivanić, čim se igra „uz telo i na nogu“ ne postoji, a za kraj jedno pitanje: da li je Kanga od kako se vratio u Zvezdu imao jedan jedini šut u okvir gola?

Reply

Leave a Comment