Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда је спремна – а ти?

Кошаркаши Црвене звезде одиграће у петак од 20 часова прву званичну утакмицу у новој сезони, а противник на старту новог издања АБА лиге биће им екипа Сплита.

Дакле, до нове сезоне очекују нас још само 4 дана!

КК Црвена звезда почео је 06.09.2021.године продају сезонских улазница која се обавља на Малом Калемегдану.

Продаја се наставља током овог месеца, а клуб овом приликом жели да се захвали свима који су купили сезонску карту и тако указали поверење клубу пред старт нове сезоне која ће бити изузетно захтевна у сваком смислу.

Такође, ову прилику користимо да позовемо све који то још увек нису учинили, или се још увек двоуме да то учине – да крену пут Малог Калемегдана!

Не треба да подсећамо шта значи велика подршка са трибина, као ни чињеница да куповином сезонске на најдиректнији начин помажете свом вољеном клубу у његовом свакодневном раду и функционисању у временима пандемије која за спортске клубове нису лака!

Нова сезона је иза угла – Будите део КК Црвена звезда у такмичарској сезони 2021/2022 и уживајте у великим утакмицама које нас чекају!

Подсећамо да сви купци сезонских карата имају (и имаће) бројне погодности, почев од чланарине и чланске карте КК Црвена звезда.

Kompletne cenę sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda za sezonu 2021/2022

Sezonske i članske karte od sada i putem interneta!

Лаза, Лука, Калина, Никола, ”Арена и Пионир”, нови дресови, нове утакмице, нови ривали…Ми смо спремни…а ти?

The post Црвена звезда је спремна – а ти? appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment