Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи у друштву најбољих европских стрелаца

Александар Катаи је од почетка сезоне постигао десет голова и уписао три асистенције, уједно се и на последњих седам мечева уписивао у листу стрелаца, а управо га ови резултати стављају у друштво најбољих европских играча као што су Левандовски и Халанд.

Црвена звезда се осим тимских резултата који су на завидном нивоу може похвалити и појединачним успесима првотимаца који се издвајају не само у српском, већ и у европском фудбалу. Александар Катаи је један од играча који значајно доприноси игри тима, али и бележи сјајне појединачне резултате који га сврставају у сам „крем“ европског фудбала.

Наставио је Катаи тамо где је стао прошле сезоне. Сјајне партије Звездина десетка приказује како у домаћем првенству, тако и у европским мечевима. Потврда изузетно добре игре нашег везног играча је и да се резултати које остварује могу мерити са резултатима најбољих европских нападачима. Играчи који су постигли голове на седам везаних мечева поред нашег везног играча су Левандовски и Халанд. Левандовски који носи дрес Бајерна је ове сезоне као и Халанд који наступа за Борусију Дортмунд постигао једанаест голова у клупски такмичењима, што је за само један гол више од Катаија.

Везни играч нашег тима је сјајни низ започео против Клужа на стадиону „Рајко Митић“, голове је постизао редом и против ТСЦ на домаћем терену, Клужа на гостовању, Чукаричког , а два пута се у листу стрелаца уписао против Пролетера. Одличан је био Катаи и против Браге, када је извео једанаестерац и донео победу црвено-белима, али се ту није зауставио већ је и у утакмици против вечитог ривала показао квалитет и затресао мрежу противника.

The post Катаи у друштву најбољих европских стрелаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment