Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Бубњев хет-трик у победи кадета

Приметан је експоненцијални раст у форми кадетске селекције Црвене звезде о чему сведочи резултат из шестог кола првенства у ком су савладали екипу Телеоптика на гостујућем терену резултатом 4:2. Неузастављив је био Матеја Бубањ који је постигао три гола, а погодак у веома важном тренутку меча постигао је и Стефан Миладиновић.

Телеоптик – Црвена звезда 2:4 (0:2)

Судија: Филип Марковић.

Стрелци: Шекуларац у 58. и 65 минуту за Телеоптик, а Бубањ у 17, 30. и 82. и Миладиновић у 71. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Пуретић, Стојановић (Телеоптик), Миладиновић (Црвена звезда)

Телеоптик: Божић, Стојановић, Пријовић, Милинковић, П. Петровић (од 80. Симовић), Кнежевић (од 46. Ђорђевић), Савић (од 46. Кекић), Пуретић, Лаушевић, М. Петровић (од 46. Шекуларац), Арсић (од 46. Арсић).

Црвена звезда: Беговић, Недељковић, Д. Ђурић, Каришик (од 65. Цветковић), Вукичевић (од 80. Петровић), Л. Ђурић, Миладиновић, Шљивић, Бубањ (од 90. Илић), Радоњић (од 65. Вукојевић), Димитријевић (од 46. Шкобаљ).

Мирно су обе екипе ушле у меч, иако је шеф стручног штаба наших бисера Слађан Николић константно саветовао својим играчима да изађу напред и да покушају кроз пас игру да дођу до неке конкретније прилике. Први је запретио Шљивић у 14. минуту када је са ивице казненог простора гађао преко гола и само најавио оно што је уследило три минута касније. Центрирао је Давид Ђурић, а Матеја Бубањ се феноменално извио и матирао Божића који је закачио лопту, али то није било довољно да заустави ударац главом сјајног Нишлије. Да Бубањ ту не планира да се заустави показало се у 30. минуту када је искористио грешку Милинковића, одузео му лопту и рутински матирао Божића.

Могла је Црвена звезда да увећа предност у 51. минуту када је велики посао урадио Шкобај од кога је све почело, а потом је Миладиновић „на тацни“ оставио лопту Радоњићу који је са неколико метара гађао у Божића.

Кренули су офанзивније домаћи, па је Беговић у два наврата морао да зауставља ударце расположених нападача Телеоптика, међутим, то није успео да учини у 58. минуту када је резервиста Шекуларац после гужве погодио. Помало неочекивано су домаћи стигли до изједначења у 65. минуту када је поново Шекуларац био тај који је после прекида послао лопту у мрежу Беговића.

„Преписали“ су рецпет изабраници Слађана Николића и на исти начин узвратили – после прекида. Центрирао је Шљивић, а лопта је после гужве дошла до Миладиновића који волеј ударцем матира Божића у 71. минуту и поново доводи наше кадете до предности. Победу је потврдио, ко други него – Матеја Бубањ. Играо се 82. минут када је Вукојевић одлично центрирао, а разиграни нападач главом погодио Божићем гол и тако у другој утакмици у низу забележио хет-трик.

The post Бубњев хет-трик у победи кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment