Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Катаи не путује у Разград

Црвена звезда је доживела најтежи ударац пред гостовање Лудогоретсу у Бугарској у четвртак од 21:00 час у оквиру другог кола групне фазе Лиге Европе, пошто најбољи играч тима Александар Катаи неће кренути пут Разграда.

Како преноси „Mozzart sport“, Катаи из здравствених разлога неће бити на списку путника за Бугарску, а није познато шта је тачно Звездиног најбољег играча и стрелца ове сезоне избацило ван строја.

Ово ће за Звезду бити велики хендикеп, нарочито због невероватне форме Катаија, који је постигао голове последњих осам узастопних утакмица, а последњи је био у недељу против Новог Пазара, када је погодио спектакуларно из слободног ударца.

Катаи је био стрелац и победоносног гола са беле тачке у првом колу Лиге Европе против Браге, а нема сумње да ће Дејану Станковићу бити изузетно тешко да пронађе замену за Катаија, а то би могао да буде Филипо Фалко, који се још „чека“ након што је прошле зиме доведен са великим очекивањима из Лећеа.

Звезда је после првог кола и победе на Брагом од 2:1 лидер „групе Ф“ са три бода, Лудогоретс и Мидтјиланд имају по бод, а Брага је на зачељу без бодова.

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns сеп 28, 2021 at 20:23

Korona je učinila svoje.Biće teško bez Borjana,Deganeka,Dragovića i Kataia ali daleko je četvrtak možda još neko otpadne!Šta je tu je nema predaje!

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 28, 2021 at 13:52

MAJSTORE STO PRE DA OZDRAVIS,NIJE MI JASNO KAKO BRE SPORTISTE,ZDRAVE LJUDE,JAKI KO STENE ZAHVATE OVAJ STOMACNI VIRUS,ALI STA JE TU JE,MAJSTORE BRZ OPORAVAK

Reply
Delije Sever Ns сеп 28, 2021 at 12:34

Zbog čega!Zašto!Opet se ponavlja pred važnu tekmu mi ostajemo bez najboljih igrača!Pavkov,Ben…sad Katai.Zar Katai nije mogao u Pazaru da bude rezerva pa ako zatreba da uđe!Hoćemo objašnjenje zbog čega ne putuje!Zar je moguće Deki da takve početničke greške možeš da praviš iz utakmice u utakmicu pred važne tekme u evropi.

Reply

Leave a Comment