Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Јуниори Црвене звезде обезбедили пласман у ЈЈЛС

Јуниори Црвене звезде мтс успешно су пребродили први изазов у сезони. У квалификацијама за Јединствену јуниорску лигу Србије црвено-бели су уписали две победе у три утакмице и пласирали се у најјаче државно такмичење у категорији јуниора.

У 1. колу квалификација Црвена звезда је била боља од КК Борац 2015 из Лазаревца резултатом 73:63, уследио је тесан пораз од Динамика 80:76 па је меч против КК Земун одлучивао о пласману у ЈЈЛС. Црвено-бели су тада, иако у ослабљеном саставу услед неколико повреда важних играча, показали карактер и без већих проблема уписали сигурну победу резултатом 70:57.

Црвено-бели јуниори наступали су у следећем саставу на овом турниру:

Никола Топић, Лазар Гачић, Филип Радаковић, Лазар Гагић, Марко Михаиловић, Ђорђе Марјанац, Павле Мишић, Огњен Матовић, Марко Шаренац, Андрија Радојевић, Василије Дабић. Тренер: Милош Обреновић.

Требало би истаћи да ће јуниорски тим Црвене звезде наступати на два фронта ове сезоне. Поред поменуте Јединствене јуниорске лиге Србије, црвено-бели јуниори ће играти и Прву Српску лигу где ће стицати своја прва искуства у конкуренцији сениора.

The post Јуниори Црвене звезде обезбедили пласман у ЈЈЛС appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment