Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неђић: „Верујем у децу коју тренирам“

Омладинци Црвене звезде отпутовали су у Републику Ирску где ће одиграти прву утакмицу у Лиги шампиона за младе против екипе Сент Патрика у среду од 20 часова и 45 минута. Очекивања су како шеф стручног штаба Марко Неђић тврди – највећа.

Ми смо Звезда и увек идемо на победу и то је нешто што говорим и играчима пред сваки меч, без обзира на то ко нам је ривал. Желимо да се надмећемо, да покажемо наш стил игре и то да негујемо нападачки фудбал. Циљ је да се у Београд вратимо са позитивним резултатом, али и да фудбалски оставимо добар утисак, а верујем да ћемо бити способни оба да остваримо – почео је Неђић.

Здравствени билтен је добар, а Неђића радује и то што ће моћи да рачуна на голмана Стефана Маринковића и нападача Марка Лазетића који начелно тренирају са првим тимом Црвене звезде.

– Има много уморних, ровитих, неки су недавно завршили репрезентативне обавезе, али шта је ту је. Густ је распоред, ушли смо у серију утакмица, али ће сви бити спремни за меч са Сент Патриком. Радује ме и то што ћу моћи да рачунам на Маринковића и Лазетића, два веома важна играча за наш тим.

Прошле године је Лига шампиона за младе отказана због корона вируса, али Неђић и његови пулени ће имати прилику да ове године покажу све што знају.

Желимо да сви у Европи виде какав фудбал играју омладинци Црвене звезде. Прошле године смо били спречени, сада смо још млађи него тад, већина фудбалера од тада је сада у Графичару. Али и ово су веома талентована деца у коју чврсто верујем и желим да током читавог такмичења показујемо квалитет – закључио је Неђић.

Списак путника за Републику Ирску: Стефан Маринковић, Никола Борјан, Огњен Мимовић, Стефан Лековић, Стефан Мелентијевић, Виктор Радојевић, Братислав Марић, Лука Лечић, Марко Ћурић, Марко Стојановић, Никола Пантић, Лазар Ђурић, Урош Бранковић, Михајло Милосавић, Мирко Николашевић, Стефан Пиргић, Лука Бошковић, Марко Лазетић, Александар Кахвић и Давор Ракић. Када је реч о стручном штабу, то су осим Марка Неђића још Петар Петровић (асистент), Бојан Јоргачевић (тренер голмана), Срђан Ивковић (кондициони тренер), Владимир Симић (аналитичар), као и медицински трио: Милан Селак, Игор Ђорђевић и Владимир Антоновић.

The post Неђић: Верујем у децу коју тренирам appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment