Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Славиша Стојановић помаже Дејану Станковићу

Фудбалери Црвене звезде кренули су пут Разграда у знатно ослабљеном саставу, где их у четвртак 30. септембра очекује дуел 2. кола групне фазе УЕФА Лиге Европе против бугарског шампиона Лудогоретса.

Како би се што боље припремили за овај окршај актуелном тренеру наше екипе Дејану Станковићу у помоћ је пристигао некадашњи тренер црвено-белих Славише Стојановић. Стојановић је на клупи нашег клуба седео у сезони 2013/14 и успео је да на стадион „Рајко Митић“ врати трофеј намењен шампиону државе након неколико сушних година. Звездин трофејни стручњак је у два наврата радио и у бугарском фудбалу, па је самим тим и у земљи наших источних комшија медијима била интересантна чињеница да је посаветовао тренера Станковића у вези предстојећег сусрета.

– „Да, истина је да сам помогао. Нормално је да су ме асистенти и тренери Црвене звезде питали за информације о Лудогоретсу. Познајем тим Лудогоретса. Нормално је да су тражили информације, како би направили најбољи тим за ову утакмицу“, истакао је Славиша Стојановић за портал “dsport.bg”.

Повезане вести

Leave a Comment