Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Какве се шансе дају Црвеној звезди у Евролиги?

Реномирани кошаркашки портал „eurohoops.net“ објавио је листу фаворита у овосезонском најквалитетнијем европском клупском кошаркашком такмичењу – Евролиги.

Параметри узети у обзир приликом оцењивања су квалитет екипе, хемија, трансфер потези, а на крају су дата предвиђања за ову сезону.

Црвено-бели су добили следеће оцене: квалитет тима је добио шест, за хемију седам, трансфер потези су такође оцењени шестицом, а предвиђа се да шампион регионалног такмичења неће ући у овосезонски плеј-оф Евролиге.

Овим оценама „eurohoops.net“ је Црвену звезду сврстао на само зачеље када су фаворити овог такмичења у питању, а ту неславну позицију пулени тренера Дејана Радоњића деле са берлинском Албом и француским АСВЕЛ-ом.

Када је у питању највећи фаворит за овосезонско освајање Евролиге, то је актуелни европски шампион истанбулски Анадолу Ефес, а у најужем кругу фаворита налазе се и Барселона, ЦСКА Москва, Фенербахче, Реал Мадрид,…

– Листа фаворита Евролиге 2021/22:
1. Анадолу Ефес Истанбул (Турска)
2. Барселона (Шпанија)
3. ЦСКА Москва (Русија)
4. Фенербахче Беко Истанбул (Турска)
5. Реал Мадрид (Шпанија)
6. АХ Армани Ексчејнџ Олимпија Милано (Италија)
7. Зенит Сант Петербург (Русија)
8. Макаби Плејтика Тел Авив (Израел)
9. Бајерн Минхен (Немачка)
10. Олимпијакос Пиреј (Грчка)
11. Басконија Виторија-Гастејз (Шпанија)
12. УНИКС Казањ (Русија)
13. АС Монако (Француска)
14. Панатинаикос ОПАП Атина (Грчка)
15. Жалгирис Каунас (Литванија)
16. Црвена звезда мтс Београд (Србија)
17. ЛДЛЦ АСВЕЛ Вилербан (Француска)
18. Алба Берлин (Немачка)

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC сеп 29, 2021 at 22:43

TO CEMO TEK DA VIDIMO,MI SMO EKIPA KOJA NIKOM NECE ODGOVARATI,KAD U EKIPI IMAS OD 1 DO 4 DA MOZES SVE DA PREUZIMAS NIJE LAKO,NA 5 SMO TANKI ALI VERUJEM DA MOZE NEKO DA DODJE,KAD BUDEMO KOMPLETNI VIDECEMO,IMAS DOBRICA,IVANOVICA,KALENICA,VAJTA,HOLINSA,MITROVICA SVI ONI MOGU DA RESE UTAKMICU I UBACE PO 20 POENA I VISE,UBEDJEN SAM DA CEMO SE PROSETATI ABA LIGOM A EVRO LIGA SVE ZAVISI OD POVREDA I BOLESTI,ZVEZDO UZ VAS SMO,COVIC OSTAJE PREDSEDNIK IDEMO U NOVE POBEDE I TROFEJE

Reply

Leave a Comment