Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Дебакл Звезде у Блацу

КМФ Црвена звезда је на старту сезоне у оквиру Друге лиге Србије поражена на домаћем паркету од зрењанинског САС-а. Иако су се потајно сви надали да шампион Србије из 2020. године може експресно да се врати у друштво најбољих, већ је дуел против Зрењанинаца наговестио још једну суморну сезону црвено-белих „мајстора игре на петопарцу“. Све наведене потврђено је у другој рунди другог степена такмичења где су футсалери Црвене звезде доживели прави дебакл на гостовању у Блацу.

КМФ Јастребац Блаце : КМФ Црвена звезда 10:1 (5:1)

Већ у првих десет минута игре домаћин је стекао велику предност. Мрежу црвено-белих тресли су Стефан Спасић у 2. и 10. минуту и Петар Николић у 7. минуту сусрета за већ тада великих 3:0. Једини погодак за нашу екипу постигао је Александар Оџић у 11. минуту. До одласка на одмор домаћин је још два пута тресао мрежу наше екипе, а у стрелце су се уписали Стефан Спасић који је постигао свој трећи погодак на овом сусрету и Стефан Петровић тако да се на паузу отишло са убедљивом предношћу домаћина – 5:1.

Слика на паркету дворане „Чика Душко Јовановић“ у блацу није се променила ни у наставку игре. Још пет пута се мрежа Црвене звезде тресла током других 20 минута игре, а у листу стрелаца уписали су се Данило костић у 24. минуту, Петар Николић у 28. минуту, минут касније гол је постигао Милан Миљковић, да би са два нова поготка најбољи стрелац домаће екипе и тренутно голгетер Друге лиге Србије Стефан Спасић поставио и коначан резултат овог сусрета – 10:1.

Већ сада је потпуно јасно да је испред црвено-белих футсалера још једна тешка сезона. Велико је питање да ли ова екипа КМФ Црвена звезда уопште има квалитет и за други степен такмичења и да ли ћемо у наредним месецима присуствовати потпуном краху екипе која је пре мање од годину дана учествовала у УЕФА Футсал Лиги шампиона. Нејасно је зашто звездашкајавност ћути и зашто не постави питање шта се догодило са свим оним мегаломанским обећањима које је ново руководство пропагирало почетком лета ове године. Много је питања на која одговора нема, а сигурни смо да их нече ни бити.

Дворана: „Чика Душко Јовановић“, Блаце
Судије: Оливер Николић, Александар Минић, Бојан Милић
Делегат: Микица Стојиљковић
Посматрач: Сретен Васић
Жути картони: Стефан Петровић (КМФ ЈАстребац); Ђорђе тодоровић (КМФ Црвенаа звезда)
Стрелци: 1:0-С. Спасић 2`, 2:0-П. Николић 7`, 3:0-С. Спасић 10`, 3:1-А. Оџић 11`, 4:1-С. Спасић 14`, 5:1-С. Петровић 19`, 6:1-Д. Костић 24`, 7:1-П. Николић 28`, 8:1-М. Миљковић 29`, 9:1-С. Спасић 30`, 10:1-С. Спасић 39`
КМФ Јастребац Блаце: И. Стојановић, С. Петровић, Д. Раденковић, С. Спасић, П. Николић, М. Лапчевић, П. Николић, Д. Костић, П. Ваљаревић, Ј. Цветановић, А. Кнежевић, Д. Вукајловић, М. Миљковић
КМФ Црвена звезда: Ф. Арсенић, Л. Грујић, С. Ђукић, Ђ. Тодоровић, С. Јовановић, Д. Инајетовић, А. Тејић, У. Димитријевић, С. Ђого, А. Оџић

У предстојећем 3. колу Друге Футсал лиге Србије КМФ Црвена звезда наредног викенда у дворани „Ранко Жеравица“ дочекује екипу КМФ Новог Сада.

Повезане вести

Leave a Comment