Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кадети бројали до шест

Још једна феноменална партија наших кадета и победа над Слогом у Пожеги резултатом 6:2. Специјализовао се за хет-трикове нападач Матеја Бубањ па је поново стављао на озбиљне муке противничког чувара мреже, а у стрелце су се још уписивали Алексеј Вукичевић, Стефан Миладиновић и Лука Стојсављевић. Стигли су Бубањ и Миладиновић да забележе и асистенције, а осим њих креирали су још Шљивић, Шкобаљ и Недељковић за нова три бода тима Слађана Николића.

Слога Пожега – Црвена звезда 2:6 (0:3)

Судија: Ненад Ђорђевић.

Стадион: „ФК Слога“, Пожега.

Жути картони: Вилимановић, Николић (Слога), Беговић (Црвена звезда).

Стрелци: Васиљевић у 53. и Крсмановић у 63. минуту (из једанаестерца) за Слогу, а Бубањ у 25, 70. и 80, Вукичевић у 28, Миладиновић у 44. и Стојсављевић у 78. минуту за Црвену звезду.

Слога: Симовић, Јаџић (од 37. Вилимановић), Жунић, Чоловић, Пејић, Унковић, Драгићевић (од 60. Драгочевац), Марјановић, Ристовић, Крсмановић, Мијалков (од 46. Васиљевић).

Црвена звезда: Беговић, Недељковић, Стојсављевић, Николић (од 68. Ђокић), Вукичевић, Ђурић (од 60. Цветковић), Миладиновић (од 60. Шкобаљ), Шљивић, Бубањ, Радоњић (од 75. Каришик), Вукојевић (од 60. Димитријевић).

Кренули су офанзивно изабраници Слађана Николића од самог старта. Наметнули су свој ритам и диктирали темпо. Вођство је стигло у 25.минуту. Бубањ се нашао у ситуацији „један на један“ са једним штопером Слоге, лепо га се ослободио дриблингом и савладао Симовића, а читава акција је започета од Миладиновића који је упослио нападача из Ниша – 0:1. Само три минута касније поново су погодили црвено-бели. Ударац из угла са леве стране извео је Шљивић, највиши у скоку био је Вукичевић и главом матирао чувара мреже домаћих – 0:2. Нису се ту зауставили наши кадети већ су наставили са опасним нападима. До краја полувремена се у шанси опет нашао Бубањ који је са 16 метара шутирао из окрета, али непрецизно. У смирај првог дела, Црвена звезда је дошла до трећег „поготка у мету“. Погрешила је одбрана Слоге, лопту је украо Миладиновић, изашао испред Симовића и рутински га матирао – 0:3.

У првих 20 минута другог полувремена најпре је Шкобаљ имао одличну прилику, али није успео да затресе мрежу. У 53.минуту Васиљевић је смањио вођство наших фудбалера , када је после корнера остао сам и из непосредне близине погодио гол гостију – 1:3. Десет минута доцније, нови гол за Слогу. Голман црвено-белих Беговић је оборио једног играча домаћих у шеснаестерцу, а сигуран извођач био је Крсмановић – 2:3. Ова два примљена гола нису пореметила екипу Слађана Николића. Брзо су се подигли, а у 70.минуту Бубањ је поново био стрелац. Шљивић је прецизно проиграо Шкобаља који је главом спустио лопту ка Бубњу који је са 15 метара шутирао и савладао Симовића – 2:4. Осам минута касније, црвено-бели су постигли још један погодак, када је Бубањ петом додао до Стојсављевића који ударцем са дистанце погађа сам угао гола домаћих – 2:5. До краја сусрета, Недељковић је изванредно прошао по десној страни, „оставио“ сјајну повратну лопту за Бубња који ју је одлично захватио и сместио иза леђа голмана Слоге за коначних 2:6 и нова три бода за Црвену звезду.

The post Кадети бројали до шест appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment