Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеСаопштењаФудбал

Поводом протеста „Делија“ огласио се и председник Мијаиловић

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Металца из Горњег Милановца резултатом 3:1 у 12. колу Супер лиге Србије. У не баш репрезентативној партији три веома важна бода црвено-белима донели су Филипо Фалко, Мирко Иванић и Гелор Канга, али се не сме заборавити и голман Зоран Поповић који је са неколико правовремених интервенција, слободно се може рећи и спасао нашу екипу већих проблема током сусрета.

Ипак, сам меч обележили су најватренији навијачи Црвене звезде који су, као што су и најавили, због протеста тек у 20. минуту сусрета ушли на северну трибину. Поводом протеста Делија” огласио се председник клуба Светозар Тоза Мијаиловић који је изјавио:

– „Црвена звезда је клуб народа који функционише на демократски и транспарентан начин уважавајући различита мишљења свих релеватнтних структура које су повезане са клубом. Прихватамо сваку критику и сматрамо да је она увек добродошла у циљу још боље и успешније Црвене звезде. Тако ћемо саслушати, размотрити и уважити и овај став наше навијачке групе са жељом да Црвена звезда буде уједињена на путу нових великих успеха који су пред нама“, поручио је Мијаиловић.

Повезане вести

Leave a Comment