Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоЏудо

Манасијевић, Драгојловић, Мраковић и Драгаш обрадовали медаљама са Првенства Србије

На Првенству Србије за млађе пионире и пионирке Звездини млади џудисти додали су још четири вредне медаље у нашу богату клупску ризницу.

У конкуренцији најбољих младих џудиста, њих више од 200 из 33 српска клуба, обрадовале су нас Јана Драгојловић (до 32 кг) и Уна Мраковић (преко 56 кг) које су се окитиле бронзаним одличјима. Михајло Манасијевић је блистао на Првенству Србије које је завршио звањем вицешампиона државе у категорији до 55 килограма. Комнен Драгаш на татамију Шумица освојио је још вредно одличје, бронзу у дивизији до 66 килограма.

Од седам пријављених такмичара, на овом Првенству државе, освојене су четири вредне медаље. Честитам освајачима медаља, а велику захвалност дугујемо и родитељима на подршци и разумевању за све наше спортске обавезе. Наши млади џудисти су на правом путу да нас и у времену које долази обрадују са још сјајнијим одличјима – рекао је Андрија Ђуришић, тренер ЏК Црвена звезда.

The post Манасијевић, Драгојловић, Мраковић и Драгаш обрадовали медаљама са Првенства Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment