Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Седам везаних тријумфа омладинаца и кадета

Талентовани дечаци који стасавају у црвено-белој Омладинској школи су наставили да ређају победе у оквиру својих шампионата, а омладинци и кадети Црвене звезде су након одиграних утакмица овог викенда везали седам узастопних тријумфа када су у питању њихова првенства.

Јуниори Црвене звезде су савладали Раднички из Крагујевца са 2:1 у оквиру осмог кола Омладинске лиге Србије. На веома тешком гостовању у дербију кола, изабраници Марка Неђића су головима Луке Лечића и Марка Ћурића дошли до важна три бода у трци за титулу. После тријумфа у Лиги шампиона за младе, наши бисери су успели да победом дођу до максималног учинка у досадашњем делу шампионата, а мора се напоменути да имају утакмицу мање у односу на остале тимове у лиги. Омладинци Графичара су поражени од вечитог ривала на страни са 4:1. Једини гол за тим Милана Стегњајића постигао је Матеја Бојовић.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ 8. КОЛО:

1. Партизан, 22 бода, гол разлика 23:7
2. Црвена звезда, 21 бод, гол разлика 28:9
3. ТСЦ, 15 бодова, гол разлика 18:16

——

8. Графичар, 12 бодова, гол разлика 11:15

СТРЕЛЦИ: Марко Ћурић, Александар Станковић, Марко Лазетић (Црвена звезда, 4 гола), Матеја Бојовић (Графичар, 4 гола), Михајло Милосавић, Марко Стојановић (Црвена звезда, 2 гола), Сава Аврамовски (Графичар, 2 гола).

Кадети Црвене звезде су савладали Слогу из Пожеге са 6:2 на гостујућем терену у оквиру осме рунде првенства. Још један убедљив тријумф су остварили фудбалери Слађана Николића чиме су везали седму узастопну победу од старта шампионата. Блистао је поново Матеја Бубањ који је на још једном мечу постигао хет-трик, а тиме се одвојио на листи стрелаца у Кадетској лиги Србије са 13 погодака. Поред Бубња погађали су још Стефан Миладиновић, Лука Стојсављевић и Алексеј Вукичевић. Кадети Графичара, које са клупе предводи Владимир Сандуловић, су поражени од вечитог ривала са 4:0.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ 8. КОЛО:

1. Војводина, 22 бода, гол разлика 27:6
2. Црвена звезда, 21 бод, гол разлика 29:13
3. Чукарички, 19 бодова, гол разлика 34:12

——

5. Графичар, 16 бодова, гол разлика 25:9

СТРЕЛЦИ: Матеја Бубањ (Црвена звезда, 13 голова), Стефан Видаковић (Графичар, 8 голова), Стефан Радујко (Графичар, 5 голова), Стефан Миладиновић (Црвена звезда, 3 гола).

Сениори Графичара поражени су од Мачве са 2:1 у оквиру 10. кола Прве лиге Србије. Упркос томе што су изабраници Бошка Ђуровског дошли први до предности поготком Дејана Видића, наш развојни тим није успео да дође до позитивног резултата на овом сусрету.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ 10. КОЛО:

1. Инђија, 23 бода, гол разлика 20:8
2. Младост, 21 бод, гол разлика 11:5
3. Мачва, 20 бодова, гол разлика 15:11

——

15. Графичар, 7 бодова, гол разлика 15:18

СТРЕЛЦИ: Дејан Видић, Никола Митуљикић (Графичар, 3 гола), Илија Бабић, Андрија Радуловић, Луис Ибањез (Графичар, 2 гола).

Млађи омладинци Црвене звезде, које са тренерске позиције предводи Никола Јокић, су победили Рад са 3:1. Голове за наш тим постигли су двоструки стрелац Урош Бранковић, док је Стефан Пиргић једном погодио мрежу противника.

Млађи кадети Црвене звезде су убедљиво тријумфовали против ОФК Београда са 8:0. Расположени су били пулени Уроша Урошевића чему сведочи велики број голова наших фудбалера. Андрија Максимовић је постигао хет-трик, два пута мрежу ривала је погађао Даворин Тошић, а по једном су се у стрелце уписали Андреј Петровић, Вељко Милосављевић и Андреј Младеновић. Млађи кадети Графичара поражени су од Вождовца резултатом 4:1. Фудбалери Лазара Јаничића су приказали веома добру игру у првом делу меча, али „Графоси“ нису успели да искористе своје шансе те су претрпели пораз. Једини стрелац за наш тим био је Лука Ђорђевић.

Пионири Црвене звезде су савладали Телеоптик на гостовању са 3:0. Екипа Милорада Вилотића је одиграла веома квалитетну партију, где су доминирали у готово свим сегментима игре и на крају заслужено славили. У стрелце су се уписали Урош Ђорђевић, Младен Грујић и Марко Миљковић. Пионири Графичара су тријумфовали над Вождовцем са 1:0. Екипа Данила Тешића је диктирала темпо игре током већег дела утакмице и заслужено стигла до победе голом Трнинића.

Млађи пионири Графичара су савладали Олимпик резултатом 2:0. Тим Бојана Маћешића је већ у првом полувремену решио питање победника и до краја рутински привео сусрет крају. Стрелци за наш тим били су Јовановић и Киш.

The post Звездини бисери – Седам везаних тријумфа омладинаца и кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment